Acasa MagazinLife „Patriotism rusesc” – iPhone-uri din aur, gravate cu chipul lui Putin

„Patriotism rusesc” – iPhone-uri din aur, gravate cu chipul lui Putin

scris de Laurentiu Banches
2 afisari

Oficialii guvernamentali de rang înalt şi managerii de top pot sǎ ȋși exprime patriotismul prin o serie de iPhone-uri din aur, gravate cu chipul preşedintelui rus Vladimir Putin

„Patriotism rusesc” - iPhone-uri din aur, gravate cu chipul lui Putin (foto: intomobile.com)

Aceste iPhone-uri au fost create de compania ruso-italiană Caviar Perna Penna, care produce de obicei obiecte din piele de aligator şi handset-uri încrustate cu diamante. iPhone-urile cu chipul lui Putin vor fi comercializate cu propriile huse şi accesorii. Aceastea au fost puse în vânzare într-un centru comercial din Moscova cu preţul de 147.000 de ruble (3.190 de euro), potrivit dailymail.co.uk.

Partea din spate a telefonului este realizată din aur de 18 carate, iar sub portretul preşedintelui Vladimir Putin este gravat un citat din imnul naţional al Rusiei, alături de un vultur cu două capete – blazonul de pe stema Rusiei. Într-un comunicat de presă, compania Cavier Perna Penna spune că noul gadget se adresează „oficialilor guvernamentali patriotici de rang înalt şi managerilor de top”. „Este vremea să ne simţim mândri şi să ne exprimăm punctul de vedere într-o manieră clară, fără alte scandaluri. Preşedintele Vladimir Putin a devenit un simbol al noii generaţii, un lider decisiv şi cu voinţă puternică”, se afirmă în acelaşi comunicat, conform mediafax.

Noul model de iPhone, denumit Caviar Supremo Putin, reprezintă, potrivit producătorului său, „cea mai bună cale de exprimare a patriotismului” pentru persoanele care frecventează „cercurile înalte ale puterii, în care devotamentul pentru ţară nu va fi niciodată o cochilie goală”. Aceeaşi companie spune că un astfel de iPhone „va arăta bine în mâinile unui bărbat care stă ferm pe picioare şi îşi cunoaşte puterea cuvintelor şi a pumnului său”. Cota de popularitate a preşedintelui Vladimir Putin a atins niveluri record după anexarea de către Rusia a Peninsulei Crimeea la începutul acestui an.

1 comentariu

Romeo2110 30-06-2014 - 13:43

Sa-i faca unul cadou si Petro Porosenko.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult