Acasa MagazinLife „The Wall” Bulgaria: Roger Waters de partea manifestanţiilor antiguvernamentali

„The Wall” Bulgaria: Roger Waters de partea manifestanţiilor antiguvernamentali

scris de Laurentiu Banches
2 afisari

Roger Waters şi-a exprimat vineri la Sofia, cu ocazia spectacolului său „The Wall”, susţinerea pentru manifestaţiile antiguvernamentale care se desfăşoară începând cu luna iunie ȋn Bulgaria.

„The Wall” Bulgaria: Roger Waters de partea manifestanţiilor antiguvernamentali (foto:sme.bg)

Sloganul manifestanţilor „Demisia” a apărut în limba bulgară pe peretele simbolic al spectacolului în timpul piesei „Mother”, în special ca răspuns la versul „Mother, should I trust the government?” (Mamă, să am încredere în guvern?”).  Publicul a reacţionat imediat, scandând la rândul său „Demisia„. De asemenea, aplauzele de la sfârşitul spectacolului la care au asistat peste 40.000 de persoane, pe stadionul Vassil Levski din Sofia, au fost însoţite de această scandare.

Manifestanţii se adună zilnic, de peste două luni, la Sofia pentru a solicita demisia guvernului lui Plamen Orecharski susţinut de stânga. Conform Agerpres, deşi numărul protestatarilor a scăzut substanţial în luna august din cauza vacanţelor, aceştia au promis să se adune din nou în număr mare, începând cu data de 4 septembrie, odată cu reluarea activităţii parlamentare.

1 comentariu

digital 31-08-2013 - 14:17

“Mother, should I trust the government?” (Mamă, să am încredere în guvernământ?”).

mișto traducere!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult