Acasa MagazinLife 1.100 de euro, ca sa o vezi live pe Pamela Anderson la Palatul Snagov

1.100 de euro, ca sa o vezi live pe Pamela Anderson la Palatul Snagov

scris de Ziua Veche
2 afisari

Vestea ca Pamela Anderson va reveni in tara si avem ocazia sa o vedem in carne si oase nu a facut decat sa ne bucure pe toti si sa asteptam cu nerabdare evenimentul de pe 17 septembrie. Insa, la petrecerea europeana Playboy Mansion nu va avea acces oricine, avand in vedere ca pretul biletelor este cat se poate de piperat.


Spatiul de petrecere e impartit in doua zone: zona Gold, care e ceva mai generala, si zona VIP, acolo unde se vor rasfata majoritatea playmate-urilor. Potrivit organizatorilor, vor fi prezenti intre 300 si 350 de invitati, care vor plati nici mai mult, nici mai putin de 1.100 de euro pentru cel mai ieftin bilet.

Ca sa aiba acces la zona VIP doritorii sunt nevoiti sa scoata din buzunar 2.200 de euro, iar costul pentru rezervarea unei mese va fi de 11.000 de euro.

Prima petrecere europeana Playboy Mansion va avea ca tema „Royal Candy” si este organizata de Mansion Events, la Palatul Snagov.

Cititi mai multe pe showbiz.ro.

0 comentariu

Victor Radulescu 17-09-2010 - 18:48

Si eu astept trifazicul de doua luni (am trecut de la incalzirea pe gaze la panouri radiante pe baza de curent electric). Din discutiile cu cei pe care i-am angajat sa-mi obtina avizele am auzit multe minunatii cerute in special la initiativa biroului juridic. Daca sunteti interesat, pot sa revin cu detalii (picante).

FF 20-09-2010 - 08:48

Hai cu detaliile. Macar sa ne amuzam

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult