Acasa MagazinLife 12 feluri de sex pe care o femeie trebuie să le facă înainte de căsătorie

12 feluri de sex pe care o femeie trebuie să le facă înainte de căsătorie

scris de Ziua Veche
8 afisari

Sexul poate fi de multe feluri, iar o femeie ar trebui să le încerce pe toate înainte de căsătorie. Nu pentru a avea ce povesti la bătrâneţe, ci pentru experienţa proprie. Avantajele unor experineţe variate te vor ajuta şi să afli ce fel de bărbat îţi trebuie, dar şi să ai un mariaj fericit din punct de vedere sexual.


Felul 1. Singurică, singurică

Masturbarea e o treabă simplă şi la îndemâna oricărei femei. Este extrem de importantă pentru că aşa vei afla ce îţi place, pe unde îţi place să fii atinsă, şi aşa mai departe. În plus, poţi da peste nişte senzaţii pe care nu le vei avea niciodată alături de un bărbat.

Felul 2. Sexul neterminat

Ăsta e atunci când el a băut prea mult sau ceva îl împiedică să… păstreze erecţia. Nu-i purtaţi pică şi nu vă îngrijoraţi pentru că i se poate întâmpla oricui. Oricum, important e să nu vă învinovăţiţi pe voi însevă. E indicat să treceţi printr-o astfel de situaţie pentru că evitaţi dezamăgirile ulterioare.

Felul 3. Dominatrix

E bine ca, măcar o dată în viaţă, să vă dominaţi partenerii. Adică să faceţi din ei şi cu ei tot ceea ce vreţi voi. Sfat: nu-i lăsaţi să comenteze nici măcar o secundă!

Felul 4. Diferenţa de vârstă

Aici sunt două situaţii: sexul cu un bărbat mult mai tânăr sau cu unul mai bătrân. Cu cel tânăr sexul vă va înnebuni de cap şi va fi exact ca pe vremea facultăţii, iar alături de un bărbat în vârsta veţi afla ce înseamnă aia experienţă şi, în plus, e posibil să căpătaţi şi un cadou scump, aceasta fiind maniera lor de a vă proteja.

Felul 5. Sexul anal

E bine să ştiţi dacă vă place sau nu înainte de a vă aşeza la casa voastră. Cel mai indicat ar fi să încercaţi cu cineva în care aveţi încredere şi despre care ştiţi că nu este brutal. Evitaţi să faceţi asta pentru prima adată cu soţii pentru că dacă lor le place, iar vouă nu, e nasol. Ei vor insista la nesfârşit!

Felul 6. Sexul XXL

E foarte bine să încercaţi varianta asta. Poate vă place, sau poate nu vă place. În funcţie de asta vă apucaţi să căutaţi bărbaţi şi în funcţie de mărimea… dotării. În plus, dacă nu încercaţi, vă veţi întreba mereu cum e să faci sex cu un bărbat înzestrat puternic.

Felul 7. Sexul la nervi

Motivul nu e important. Poate fi din cauza unei diferenţe de opinie sau chiar sexul de despărţire. Ceea ce trebuie voi să ştiţi e că nervii sunt unul dintre cele mai puternice afrodisiace.

Citiţi mai multe „feluri de sex” pe tabu.ro.

1 comentariu

zamxj 25-01-2011 - 03:20

reteta sigura de transformare a femii in drac. femeia cu pzda sparta la casatorie nu valoreaza doi bani. punct. dezinformatorilor

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult