Acasa MagazinLife ”12 Porţi”: Iris a umplut Sala Palatului

”12 Porţi”: Iris a umplut Sala Palatului

scris de Ziua Veche
2 afisari

.Legendara trupă Iris a umplut din nou până la refuz Sala Palatului, la concertul de lansare al noului album, „12 Porţi”, care a avut loc duminică seară, transmite Agerpres. Show-ul, susţinut într-un decor inedit, specific unei închisori, cu 12 porţi, aşa cum promisese în conferinţa de presă Costi Rădoacă, regizorul spectacolului, a fost completat de dansatori, de patru ecrane plasate deasupra scenei, pe care erau proiectate imagini şi texte multimedia şi de alte două ecrane mari, amplasate în lateralele scenei, pe care erau proiectate imagini live.

 Publicul a început să aplaude şi să scandeze numele celei mai iubite trupe rock – Iris – înainte de intrarea în scenă a membrilor trupei. Cu o întârziere de câteva minute faţă de ora programată, pe scenă au intrat Nelu Dumitrescu, Boro, Valter Popa şi Relu Marin, pentru o piesă instrumentală, care a mai încălzit publicul, dacă mai era nevoie.
Boro, pentru a fi cât mai integrat în peisajul de închisoare, pregătit de Costi Rădoacă, avea legate la pantaloni, pe lângă lanţurile de rocker, şi o pereche de cătuşe. La intrarea în scenă a solistului trupei Iris, Cristi Minculescu, sala a izbucnit în urale şi aplauze. Prima piesă a serii a fost „Nimeni nu mai plânge”, melodie de pe cel mai nou album lansat de Iris, „12 Porţi”.
Au urmat balada „Tăcerea ta”, tot de pe albumul „12 Porţi”, continunând cu piese mai vechi şi alte piese noi. Toate melodiile au fost cântate la unison de public şi trupa Iris – „Somn bizar”, „Cât aş vrea să zbor”, „Vino pentru totdeauna”, „Eu şi cu tine”, „Ultimul mic dejun al lui Bon”, „Îngerii goi”, „Mătase albă” sau „Nu ma uita”.
„Grijă, nenicule, avem ceva tare acum”, a fost prezentarea făcută de Cristi Minculescu melodiei „Prizonieri în trecut” de pe noul album, care a ridicat publicul în picioare şi a fost primită cu ropote de aplauze.
„Mulţumim din inimă că aţi venit în seara asta să ne vedeţi” a spus, după aproximativ o oră şi jumătate de muzică, Cristi Minculescu, la finalul spectacolului. A fost imposibil însă pentru Nelu Dumitrescu, Boro, Valter Popa, Relu Marin şi Cristi Minculescu să plece.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult