Acasa MagazinLife 20% dintre femeile din SUA, victime ale violurilor

20% dintre femeile din SUA, victime ale violurilor

scris de M.A.
18 afisari

Aproximativ 20% dintre femeile din Statele Unite au fost victimele unui viol sau al unei tentative de viol, potrivit BBC.

stop rape

Şi mai multe femei, aproximativ 25%, au fost atacate de partener sau de soţ, arată un raport al Centrului pentru Controlul Bolilor. Informaţiile sunt parte a unei cercetări la nivel naţional privind violenţa sexuală în cuplu, transmite RRA.

Potrivit raportului citat de BBC, pe minut, peste 24 de persoane denunţă tentative de viol, acte de violenţă sau de hărţuire sexuală. Potrivit informaţiilor, în primele 12 luni de la începerea sondajului, peste un milion de femei au fost raportate ca fiind violate, iar peste şase milioane de persoane, femei şi bărbaţi, au fost victimele hărţuirii sexuale.

Potrivit datelor existente, peste 80% dintre victimele violurilor sunt persoane tinere de până în 25 de ani, transmite BBC. 35% dintre fetele violate înainte de a împlini 18 ani cad din nou victime la maturitate, se mai arată în document.

De partea cealaltă, unul din 71 de bărbaţi din SUA a fost victima unui viol. 53% dintre tineri au trecut printr-o asemenea experienţă înainte de a împlini 25 de ani. Potrivit studiului, 25% dintre aceştia au fost violaţi prima dată la 10 ani sau chiar înainte de această vârstă.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult