Acasa MagazinLife 3 ore în sicriul de gheaţă: Cristian Gog s-a congelat la Cluj-Napoca VIDEO

3 ore în sicriul de gheaţă: Cristian Gog s-a congelat la Cluj-Napoca VIDEO

scris de L.M.
1 afisari

După ce a câştigat la Românii au Talent, Cristian Gog a vrut să bată recordul mondial stând în gheaţă timp de peste trei ore, la Cluj-Napoca.

Cristian Gog la gheata

3 ore în sicriul de gheaţă: Cristian Gog s-a congelat la Cluj-Napoca

Recordul omologat este de doua ore şi jumătate. Mentalistul Cristian Gog a fost scos din „sicriul” de gheaţă de organizatori şi de medicii de la SMURD. La ieşirea dintre plăcile de gheaţă, Cristian Gog a avut puterea să le transmită un mesaj miilor de clujeni care l-au urmărit, transmite citynews.ro.

Performanţa lui Cristian Gog nu va fi recunoscută în Guinness World Records, pentru simplul motiv că niciun oficial nu a fost prezent la eveniment. Deşi tremura ca varga si era albastru la faţă, Gog a reuşit să stea în sicriul de gheaţă peste 3 ore. Recordul anterior, de 2 ore şi 35 de minute, îi aparţinea spaniolului Victor Cerro.

„Vreau să le mulţumesc tuturor celor care au fost aici alături de mine. Orice aş fi făcut eu, fără voi, nu ar fi însemnat nimic”, a spus Cristian Gog, înainte de a fi preluat de medici.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult