Acasa MagazinLife 4.965 dolari, un stilou marca Sylvester Stallone

4.965 dolari, un stilou marca Sylvester Stallone

scris de A.B.
2 afisari

Actorul american Sylvester Stallone a devenit designer de stilouri de lux şi a lansat în colaborare cu o firmă italiană o ediţie limitată de astfel de ustensile de scris, fiecare dintre acestea urmând să coste aproape 5.000 de dolari.

sylvester stalloneSylvester Stallone a devenit consultant şi imaginea oficială a companiei italiene Montegrappa, în 2010, dezvăluind cu acea ocazie faptul că este un mare admirator al stilourilor de lux create de această firmă, informează contactmusic.com. În 2012, actorul şi-a extins colaborarea cu firma italiană şi a creat în colaborare cu această companie un stilou din argint şi aur de 18 carate, încrustat cu pietre preţioase.

Stilourile din colecţia creată de Sylvester Stallone, intitulată „Chaos Limited Edition”, au preţul de vânzare de 4.965 de dolari. Actorul, regizorul şi producătorul de film Sylvester Stallone a devenit cunoscut cu roluri în filme de acţiune precum cele din seriile „Rocky” şi „Rambo„. În anii ’80, „Sly”, aşa cum este numit în presă, a fost unul dintre cei mai bine plătiţi actori de la Hollywood.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult