Acasa MagazinLife 50 Cent a fost externat din spital după accidentul rutier suferit

50 Cent a fost externat din spital după accidentul rutier suferit

scris de Laurentiu Banches
28 afisari

Rapperul american Curtis “50 Cent” Jackson a fost internat în spital marţi, 26 iunie, după ce a fost implicat într-un accident rutier serios în New York.

50 cent a fost externat din spital dupa accidentul rutier suferit (foto:nydailynews.com)

Rapperul care în anul 2000 înainte de a deveni celebrul a fost împuşcat de 9 ori şi a supravieţuit, a fost de această dată implicat într-un accident rutier în timp ce îşi condicea SUV-ul dotat cu armură anti-glonţ pe Long Island Expressway din New York City. Conform hollywoodlife.com în dimineaţa zilei de marţi, 26 iunie, maşina lui 50 Cent a fost tamponată de o camionetă din spate şi a intrat într-un derapaj, care putea să se termine tragic pentru artist.

Medicii de la New York Hospital din Queens, locul unde a fost internat rapperul, au declarat că acesta a fost tratat pentru “răni minore la gât şi la spate”. De altfel, 50 Cent a fost externat deja din spital putându-şi continua liniştit cariera şi precum spune albumul său din 2003, să “devină mai bogat, sau să moară încercând” (“Get rich or die trying”)

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult