Acasa MagazinLife 50 Cent îşi schimbă vocaţia – vezi în ce sport se implică rapperul

50 Cent îşi schimbă vocaţia – vezi în ce sport se implică rapperul

scris de Laurentiu Banches
4 afisari

Rapperul american 50 Cent a primit licenţa de a promotor pentru meciuri de box la Las Vegas, din partea Comisiei Atletice a Statului Nevada.

50 Cent îşi schimbă vocaţia – rapperul devine promotor de box (foto: enusal.com)

Rapperul a aplicat pentru a obţine această licenţă în numele noii sale companii, SMS Promotions, iar licenţa i-a fost acordată în unanimitate de voturi. 50 Cent, care a participat la întâlnirea cu comisia alături de avocatul său, a precizat că în primă instanţă a aplicat pentru această licenţă în calitate de partner al boxerului Floyd Mayweather Jr., însă le-a fost refuzată licenţa după ce Mayweather, cu care între timp 50 Cent s-a certat, a fost condamnat la închisoare în cursul verii trecute.

Potrivit Agerpres, 50 Cent a precizat că a investit peste 500.000 de dolari în această afacere şi că dispune deja de dreptul de a-i reprezenta pe boxerii Yuriorkis Gamboa, Billy Dib şi Andre Dirrell. Rapperul în vârstă de 36 de ani, pe numele său real Curtis James Jackson III a devenit celebru în lumea întreagă în perioada 2003-2005 cu albumele „Get rich of Die Tryin’” şi „The Massacre” care s-au vândut în peste 21 de milioane de exemplare.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult