Acasa MagazinLife A absolvit facultatea la 99 de ani

A absolvit facultatea la 99 de ani

scris de M.I.
3 afisari

Leo Plass din Redmond, Oregon, şi-a luat licenţa, la vârsta de 99 de ani, la Universitatea La Granda, după 79 de ani de la abandonarea ultimilor ani de facultate.

licenta_universitate_facultateÎn anul 1932, Plass s-a înscris în ultimul semestru la facultatea, care în acea perioadă se numea Şcoala Normală din Oregon, urmând să mai facă act de prezenţă la cursuri doar trei luni până la obţinerea diplomei.

Întrucât în perioda respectivă Statele Unite erau zguduite de marea criză economică, lui Plass i-a convenit mai mult să se angajeze la firma unui prieten cu un salariu de 150 de dolari pe lună, decât să rămână în învăţământ cu un salariu de 80 de dolari pe lună.

„Cred că acum este greu să înţelegeţi acest lucru, dar atunci era pur şi simplu de neconceput să refuzi un salariu mai mare cu 70 de dolari” – a declarat, potrivit Rador, nonagenarul cu prilejul înmânării diplomei.

1 comentariu

Viorica Ianc 18-06-2011 - 06:29

Respect pentru vointa !
Longevivul are barbie puternica !
Imi doresc sa traiesc pana la 99 de ani si cu mintea sanatoasa !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult