Acasa MagazinLife A ajuns la destinaţie după 66 de ani

A ajuns la destinaţie după 66 de ani

scris de Bogdan Crețu Roman
4 afisari

În decursul săptămânii trecute, U.S. Postal Service a livrat o scrisoare care a ajuns la destinaţie după 66 de ani de la data la care a fost scrisă.

Scrisoare Miss R.T. FletcherScrisoarea a fost timbrată în Montgomery, statul american Alabama, iar data la care a fost pusă la poştă este de 9 august 1944. Misiva era destinată către o anume „Miss R.T. Fletcher, American Red Cross Station Hospital, Camp Roberts, California„.

După cum vă imaginaţi, Miss Fletcher nu mai este demult la Camp Roberts, prin urmare scrisoarea a fost înmânată lui Gary McMaster, muzeograf voluntar în cadrul Camp Roberts Historical Museum. Scrisoarea este încă sigilată, cu excepţia unui colţ al plicului deteriorat parţial. Poşta americană nu îşi explica întârzierea uriaşă a scrisorii.

Sursa: descopera.ro.

1 comentariu

Morkova Vesela 04-03-2011 - 20:36

Intr-o dimineata un rus se trezeste si vede pe fereastra americani cu tancuri pe strazile din Moscova, la care iese afara si striga „Freedom!, Freedom!” la care soldatul ii raspunde: „Niet Freedoom, Hallowen!”.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult