Acasa MagazinLife A fost Oana Zăvoranu însărcinată ? Vezi ce zice medicul

A fost Oana Zăvoranu însărcinată ? Vezi ce zice medicul

scris de L.M.
0 afisari

Oana Zăvoranu ar putea fi externată astăzi după două zile de spitalizare la secţia de ginecologie a spitalului CF2 din Capitală.
Medicul care s-a ocupat de Oana Zăvoranu spune că aceasta va fi externată marţi după masă. Oana se simte mai bine, dar va continua tratamentul la domiciliu.

A fost Oana Zavoranu insarcinata

A fost Oana Zavoranu insarcinata?

Oana are o stare mai bună ca ieri. E destul de bine fizic şi psihic deocamdată ne gândim ca în cursul după amiezei să o externăm dacă rămâne cu această stare. Nu a fost operată, nu am spus asta, am spus că o supraveghez, am spus că dacă va fi nevoie voi face o manevră chirurgicală, dar nu am spus că o operez. A răspuns foarte bine tratamentului cu antibiotice, antiinflamatorii„, a declarat medicul Oanei Zăvoranu.

Cât despre sarcina Oanei, medicul spune că nu este exclus ca aceasta să fi fost însărcinată înainte de a ajunge la Spitalul CF 2.

Eu am spus că această cauză  a evenimentului de acum e posibil în contextul Oanei să fie un avort spontan, o sarcină oprită în evoluţie cu câtva timp în urmă. Acest interval poate să fie 7-10 zile sau de 3 săptămâni când o sarcină se poate opri fără să existe manifestări clinice. Probele că există o sarcină se negativizează în funcţie de vârsta sarcinii într-un interval de 3, 5, 7, 12 zile. Proba ei acest beta HCG este negativă deci oana va iesi cu un alt diagnostic. Că a fost o sarcină inainte e posibil cel putin deductia logică te duce spre aşa ceva”, a spus doctorul Oanei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult