Acasa MagazinLife A fost ucisă Whitney Houston de traficanţi de droguri?

A fost ucisă Whitney Houston de traficanţi de droguri?

scris de L.M.
126 Afisari

Un detectiv privat susţine că poate dovedi că Whitney Houston a fost ucisă de traficanţi de droguri. Paul Huebl afirmă că a predat FBI o înregistrare video care demonstrează că renumita cântăreaţă americană a fost asasinată, la vârsta de 48 de ani, în februarie, din cauza unei datorii pe care o avea la traficanţii de droguri din Hollywood.

A fost ucisă Whitney Houston de traficanţi de droguri?

Potrivit raportului medicilor legişti, artista americană a murit înecată în cada din camera ei de hotel din Los Angeles, după ce luase un cocktail de cocaină, marijuana şi câteva medicamente, informează dailymail.co.uk. Tabloidul National Enquirer îl citează pe Paul Huebl, care afirmă că renumita cântăreaţă a fost urmărită „de mai mulţi traficanţi de droguri importanţi, care au trimis câţiva bătăuşi să colecteze o sumă uriaşă pe care artista o datora pentru droguri„.

Potrivit unor zvonuri deocamdată neconfirmate, cântăreaţa ar fi datorat acelor traficanţi suma de 1,5 milioane de dolari, transmite Mediafax. Contactat de MailOnline, Paul Huebl a spus că nu ştie cu certitudine dacă Whitney Houston a fost asasinată, însă dovada pe care a descoperit-o indică acest lucru. El spune că artistei i-a fost livrată cocaină în camera ei de hotel, cu o zi înainte de deces, şi cântăreaţa a putut fi auzită spunând: „M-am săturat de aceste mizerii”.

Totodată, el afirmă că Whitney Houston a fost hărţuită de acei traficanţi de droguri care încercau să îşi recupereze datoria. Huebl susţine că a obţinut o înregistrare video făcută cu camerele de supraveghere ale hotelului, în care doi bărbaţi necunoscuţi au mers de mai multe ori la hotelul Beverly Hilton, unde locuia cântăreaţa, şi s-au infiltrat în anturajul artistei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS