Acasa MagazinLife A inghitit 54 de hot dogs in 10 minute!

A inghitit 54 de hot dogs in 10 minute!

scris de Ziua Veche
3 afisari

Americanul Joey Chestnut si-a pastrat titlul de cel mai rapid mancator de hot dogs din lume, pentru al patrulea an consecutiv, inghitind 54 de astfel de sandvisuri in 10 minute, duminica, la New York, cu ocazia zilei nationale a Statelor Unite ale Americii, informeaza Mediafax.

Californianul in varsta de 26 de ani, care cantareste 104 kilograme, a castigat acest concurs transmis in direct de un post de televiziune american, fara insa a-si bate propriul record de 68 de hot dogs, stabilit in 2009.

Prima editie a acestui concurs inedit a avut loc in 1916. Potrivit legendei, patru emigranti au hotarat sa vada care dintre ei putea sa manance cat mai multi hot dogs, castigatorul fiind desemnat „cel mai american” dintre ei. Concursul are loc in fiecare an, pe 4 iulie – sarbatoarea nationala a Statelor Unite ale Americii -, pe Coney Island, in partea de sud a cartierului Brooklyn din New York.


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult