Acasa MagazinLife A luat Madalina Manole sibutramina?

A luat Madalina Manole sibutramina?

scris de Ziua Veche
0 afisari

O noua ipoteza de lucru ar putea ridica si mai multe semne de intrebare in cazul Madalinei Manole, decedata in conditii suspecte pe 14 iulie, cand implinea 43 de ani. E vorba de posibila existenta in stomacul artistei a controversatei substante care i-a creat numeroase probleme si lui Adrian Mutu: sibutramina.
„Nu stiu cat ar mai putea dura analizarea tuturor probelor si redactarea raportului medico-legal, pentru ca acolo s-au luat «milioane» de probe. Intoxicatia e certa, nu se pune problema. Si nici asupra substantei (Furadan – n.r.) nu sunt dubii. Problema e sa vada ce mai e pe langa. Alte substante, inclusiv sibutramina. Stiu ca s-a ridicat si problema asta, a sibutraminei. In rest, clar ca este Furadan
, ca a fost ingestie, si traseul: practic, de la esofag pana la stomac, totul era «vopsit» in acea culoare inconfundabila, un fel de rosu-violet”, au declarat surse suib protectia anonimatului pentru ziarul Ring, citat de Mediafax.

Daca procurorii inca au dubii asupra cantitatii de Furadan baute de victima, sursa citata a declarat: „Cantitatea sigur a fost mare, pentru ca, la finalul autopsiei, totul inautru era colorat”. Intrebat si daca Madalina Manole putea sa bea atat de mult Furadan, interlocutorul a spus: „E posibil, pentru ca, uneori, forta sinucigasilor e inimaginabila. Au parca niste energii ascunse care-i determina sa faca ceea ce fac”.

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult