Acasa MagazinLife A murit Columbo

A murit Columbo

scris de L.M.
3 afisari

Peter Falk, actorul în vârstă de 83 de ani, nominalizat la premiile Oscar şi starul serialului de televiziune «Columbo», a murit în reşedinţa lui din Beverly Hills, în seara de joi, 23 iunie 2011„, se afirmă într-un comunicat dat publicităţii de avocatul familiei actorului american.

Peter Falk, alias Columbo

Un purtător de cuvânt al familiei Falk a declarat pentru site-ul TMZ.com că actorul a murit „liniştit”. Cauzele decesului nu au fost precizate, însă actorul suferea de mai mulţi ani de demenţă şi maladia Alzheimer. În 2009, un judecător a ordonat plasarea lui Peter Falk sub curatelă, după o veritabilă „bătălie” judiciară între fiica sa Catherine şi soţia lui din ultimii 34 de ani, Shera. În timpul audierilor, un expert medical a declarat că actorul nu îşi mai amintea faptul că a jucat în serialul „Columbo„. În opinia acestui expert, Peter Falk a suferit „un declin rapid” al facultăţilor sale mintale în ultimul an.

3 comentarii

YAAKOV 25-06-2011 - 11:36

Chiar imi pare rau. Dumnezeu sa aiba grija de sufletul lui !

un roman verde 25-06-2011 - 12:27

Un actor pe cat de mare, pe atat de modest. Restul e tacere.

Ciu Huhu 26-06-2011 - 04:03

Aaalah sa-l aiva in paza!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult