Acasa MagazinLife A murit Mărioara Zăvoranu. Ce a declarat Oana Zăvoranu

A murit Mărioara Zăvoranu. Ce a declarat Oana Zăvoranu

scris de L.M.
9 afisari

Mărioara Zăvoranu, mama Oanei Zăvoranu, a murit vineri dimineaţă, la Institutul Clinic Fundeni, unde era internată de trei luni, în Centrul de Uronefrologie şi Transplant Renal, din cauza mai multor afecţiuni.

marioara zavoranuMama Oanei Zăvoranu avea insuficienţă renală cronică şi era în programul de hemodializă din vara anului trecut. De asemenea, Mărioara Zăvoranu avea boli cardiace şi hepatice, ea fiind internată în Centrul de Uronefrologie şi Transplant Renal din 20 ianuarie.

Pana nu ma duc la spital si o vad moarta, nu cred ca a murit. Cea care a murit astazi nu e mama mea, e o straina. Mama mea a murit la nastere, cand m-a nascut pe mine, pentru ca nu m-a vrut. Faptul ca ea a murit e o justitia divina, asta pot spune ca s-a intamplat. Tatal meu a chemat-o la ea. Eu sunt orfana de mult timp, am mai spus-o si o mai spun, asa ca nu pot fi trista si suparata. S-a dus in lumea celor drepti. Este dorinta tatalui meu, el a chemat-o acolo. Ea m-a chemat la spital ca sa smulga o lacrima, a intrebat-o moderatorul emisiunii daca vrea sa o iau in brate si nu a vrut. Daca vrea sa o pup si nu a vrut. Eu am demonstrat ca nu sunt stana de piatra si ca m-am dus la spital”, a spus Oana Zavoranu pentru cancan.ro.
Oana Zavoranu a mai spus ca isi va ridica mama de la spital, pentru ca este nevoita sa semneze, fiind ruda de gradul intai. Insa a spus ca nu are de gand sa se ocupe de inmormantarea Marioarei Zavoranu.
„De inmormantare nu ma intereseaza, sa se ocupe Gigica, el este fratele ei, el a stat pe la ea pe la spital. Nu degeaba, ci cu interes, pe multe zeci de mii de euro. Ea nu va fi inmormantata la mine in cimitir, nu are loc langa tatii mei”, a mai spus Zavoranu, adaugand ca nu are de gand sa tina doliu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS