Acasa MagazinLife A murit Robin Gibb, de la Bee Gees

A murit Robin Gibb, de la Bee Gees

scris de L.M.
4 afisari

Robin Gibb, cântăreţul grupului britanic emblematic Bee Gees, a murit duminică, la vârsta de 62 de ani, după o lungă luptă împotriva cancerului, a anunţat familia acestuia.

Robin Gibb a murit de cancer

Barry, Maurice şi Robin Gibb au atins culmi în lumea muzicii pop din anii ’70 cu titluri ca „How Deep Is Your Love”, „Stayin’ Alive”, şi „Night Fever”. Grupul a făcut vânzări-record, de peste 200 de milioane de discuri.

Fostul solist, membru fondator al grupului disco Bee Gees, s-a aflat timp de câteva zile în comă, în aprilie, într-un spital din Londra, după ce a contractat o pneumonie. El a fost operat la nivelul intestinului la sfârşitul lunii martie. Acesta fusese diagnosticat cu cancer hepatic şi de colon, însă, în februarie, el susţinea că este aproape vindecat şi că se simte „fantastic”.

De asemenea, Robin Gibb a fost internat pentru câteva zile în octombrie 2011, din cauza unor dureri abdominale severe, fiind diagnosticat cu o inflamaţie a colonului. Fostul cântăreţ – care era vegetarian şi nu consumă alcool sau alte substanţe nocive – suferea de dureri de stomac de mulţi ani, medicii nefiind capabili să determine cauza exactă a acestora.

Tot în 2011, în aprilie, el a fost obligat să anuleze din această cauză o serie de concerte în Brazilia, la recomandarea medicilor. În 2010, Robin Gibb a suferit o operaţie din cauza unei ocluzii intestinale, aceeaşi afecţiune care a dus la moartea fratelui său geamăn Maurice, în 2003. Trupa Bee Gees, fondată în 1958, a fost compusă iniţial din gemenii Robin şi Maurice Gibb şi fratele lor mai mare Barry, acum în vârstă de 65 de ani.

7 comentarii

BULA 21-05-2012 - 14:39

Multi bogatani mor de cancer, dar nu vor sa se unesca si sa instituie un premiu de 1 miliard de dolari, pentru persoana sau grupul de cercetatori care vor gasi leacul cancerului. Zgarciti mai sunt bogatanii astia, si fara minte.

ValVerde 21-05-2012 - 15:43

Bula, tu vrei sa vindeci cancerul bazindu-te pe lacomia cercetatorilor?
Tu crezi ca asta le lipseste lor…miliardul la care sa aspire. De aia nu vor sa rezolve problema cancerului…ca nimeni nu le flutura un miliard de dolari pe la nas…

Adevarul e ca sint multe miliarde alocate cercetarii. Bani care se pot cheltui in cautarea solutiilor, nu bani cu care sa te duci in Bahamas dupa ce ai rezolvat problema.

Stii foarte putine despre cancer daca crezi ca un „leac miraculos” o sa-l faca istorie.

Chris P. 21-05-2012 - 22:12

sunt de acord. nu banii le lipsesc cercetatorilor.

BULA 23-05-2012 - 11:20

@ Chris P. si ValVerde

Bani sunt alocati, chiar foarte multi, dar se dau nedirijati catre cine trebuie. Se „ard”. Iar cercetatorii o freaca, pentru au salarii mult mai mici decat medicii din spitale si pentru ca stiu ca o eventuala descoperire a unui tratament eficient i-ar imbogati pe patronii fabricilor de medicamente, iar ei a primi o strangare calduroasa de mana, ca la comunisti.

Sustin cu tarie, ca daca s-ar pune la bataie un premiu de un miliard de dolari, pentru cel (cei) care descopera leacul la cancer, rezultatele nu ar intarzia prea mult sa apara.

digital 23-05-2012 - 12:45

bă bulă,ești chiar,din ce în ce mai…prost,nu că n-ai fi fost până acum!

BULA 23-05-2012 - 13:10

Securistule, te oftici fiindca nu poti sa iei tu premiul. Esti ZERO la treburi din astea. Ai creierul programat doar la smechereli, ca tiganii. Nu poti tu de felul tau.

digital 23-05-2012 - 13:36

mă bouletzule,în cretinitatea ta de cercetătorul-su-lii,nu-ți poți da seama,că boala numită cancer,nu are remediu,deoarece,ea face parte din evoluția speciei umane,mă târâtoareo,că ești așa de prostalău încât nu vei ieși niciodată din carapacea aia sub care stai!
dreq de retardat!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult