Acasa MagazinLife A murit Rona Hartner

A murit Rona Hartner

scris de Ziua Veche
408 Afisari

După o luptă foarte grea și de lungă durată cu cancerul, Rona Hartner a murit la vârsta de 50 de ani.

Anunțul a fost făcut de către sora artistei, Rinda Harter. Aceasta anunțase încă de aseară că sora ei este în spital și ”își trăiește ultimele clipe”.

Sunt Rinda sora Ronei.

Va scriu sa va cer ganduri bune si rugaciuni pentru sora mea care isi traieste ultimile clipe .

Ne scuzati daca nu raspundem la mesaje, in aceste clipe dificile, vrem sa fim cu ea si cu fetita ei

Dumnezeu sa-i aline suferinta si sa o primeasca la el”, scrie Rinda Hartner.

Se vindecase de cancer, dar boala a recidivat

Inițial, Rona Hartner își revenise, în urma unui tratament, dar cancerul a recidivat și a avut o evoluție galopantă.

Rona Hartner a dezvăluit că s-a tratat la un spital de stat din Franța și că o mutație a cancerului de care a suferit a fost cheia salvării ei.

„Sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu! Medicii au găsit un remediu-miracol, un medicament foarte periculos, ca orice chimioterapie, cu 13 pagini de efecte secundare. Se pare că Dumnezeu a vrut să n-am niciun efect secundar, ba dimpotrivă, să îmi facă un miracol și să mă vindec în două săptămâni.

E o minune mare de tot. Era stadiul patru și după ăsta nu mai e alt stadiu. Practic, la unele boli mai zic ei că există și stadiul cinci, dar când ai deja metastaze în corp e patru și nu mai pot să facă ei niciun fel de operație.

Marea artistă Rona Hartner a încetat din viață, după o grea suferință. Rona Hartner a fost diagnosticată cu cancer la plămâni cu metastaze.

Actrița de film, cantautoarea, cântăreață, compozitoarea și textiera română de origine germană, Rona Harter, lasă o țară întreagă în lacrimi.

Artista, cunoscută pentru pofta sa de viață, stilul ei liber de a se exprima, pentru lejeritatea cu care își interpreta rolurile, dar și pentru forță, credință în Dumnezeu și perseverență, a fost răpusă  de cancer după ce acesta a recidivat de patru ori.

„Rona a fost lumină. A fost cel mai curajos si cel mai luminos Om pe care l-am cunoscut vreodata. Nu se dadea in laturi de la nimic, dansa, canta, picta, juca, iubea…toate cu aceeasi bucurie.

Impartea totul cu cei de alaturi. Mai putin tristetile – erau singurele care le tinea pentru ea. In rest …dadea totul si se dadea cu totul. Ne-am cunoscut aproape copile si niciodata in toti anii acestia Rona n-a fost altfel. Nu a schimbat-o nimic. Niciodata! Se supara rar, era toata lumina si zambet si bucurie. Si asa va ramane! Lumină, si zambet si bucurie! Chiar daca a plecat puțin sa se odihneasca Rona ramane aici. Mereu o voi povesti frumos, cu bucurie. Mereu imi voi aduce aminte de rasul ei puternic, de hainele colorate, de felul ei curajos de a fi, de muzică, de lumina si iubirea ce o facea sa fie Ea.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS