Acasa MagazinLife A murit șeful clanului Corduneanu

A murit șeful clanului Corduneanu

scris de L.M.
238 Afisari

Costel Corduneanu, șeful clanului interlop Corduneanu, a murit luni la un spital din Târgu Mureș. Fost sportiv la Steaua și Dinamo, Corduneanu era internat după o intervenție chirurgicală pe cord.  

Costel Corduneanu, șeful clanului Corduneanu din Iași, a murit luni într-un spital din Târgu Mureș, la vârsta de 54 de ani.

Corduneanu era internat după o intervenție chirurgicală pe cord, acesta fiind cunoscut pentru problemele sale cardiace. Vestea morții celui poreclit ”Stăpânul Moldovei” a devenit rapid virală pe rețelele sociale, care s-au umplut cu mesaje de condoleanțe de la prieteni și admiratori.

Interlopii Corduneanu sunt și acum una dintre cele mai temute grupări infracționale din România, în condițiile în care dosarele care le au pe rol pentru tot felul de fapte cu violență trenează de ani de zile în instanțe.

Până a ajunge șeful clanului ieșean, Costel Corduneanu a fost sportiv de performanță, campion mondial la lupte și chiar subofițer la Steaua și Dinamo Brașov.

Moartea interlopului a fost anunțată și de Federația Română de Lupte, care îl prezintă ca pe un mare campion, iar postarea forului sportiv este preluată și prezentată apoi de Agerpres. 

Fostul luptător Constantin Corduneanu, participant la două ediţii ale Jocurilor Olimpice, la Barcelona, în 1992, şi Atlanta, în 1996, a decedat, luni, la vârsta de 54 de ani, a anunţat Federaţia Română de Lupte.

Federaţia Română de Lupte anunţă cu regret trecerea în nefiinţă a celui care a reprezentat luptele libere româneşti cu succes – Costel Corduneanu. Costel Corduneanu a fost unul dintre cei mai buni luptători pe care i-a dat municipiul Iaşi, fiind campion mondial de cadeţi, vicecampion european şi participant la două ediţii ale Jocurilor Olimpice, unde a ocupat locul 9 – Barcelona, 1992, respectiv locul 14 – Atlanta, 1996. Federaţia Română de Lupte transmite sincere condoleanţe familiei şi apropiaţilor! Dumnezeu sa îl odihnească!”, a transmis Federaţia Română de Lupte prin intermediul paginii oficiale de Facebook.

Constantin Corduneanu a fost legitimat în cariera sa la cluburile CSA Steaua Bucureşti şi Dinamo Braşov şi s-a retras din activitate în 2002”, a scris Agerpres.

1 comentariu

Constantinescu Valentin-Ionut 17-04-2024 - 10:35

condoleante

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult