Acasa MagazinLife A nascut bebelusa Oana

A nascut bebelusa Oana

scris de Ziua Veche
5 afisari

Oana Ioniţă, una dintre bebeluşele de la emisiunea „Cronica Cârcotaşilor”, difuzată pe Prima TV, a născut prin cezariană o fetiţă sănătoasă, de 3,250 de kilograme.


Potrivit Prima TV, Oana a decis să nască în Spania, principalele motive în alegerea făcută fiind, potrivit proaspetei mămici, „respectul, ordinea, mediul civilizat şi mai apoi tehnologia de care beneficiează fiecare doctor în cabinet”. „Pacienţii sunt trataţi foarte bine în spitalele din Occident”, a mărturisit Oana Ioniţă.

„Sunt foarte fericită! Îmi doream să devin mămică şi acum dorinţa mi s-a împlinit şi mie şi mamei mele, care tot insista că vrea un nepot”, a mai spus Oana.

0 comentariu

Andrusca Valentin 24-09-2010 - 10:58

Daca art. 37 lit. a) din OUG 50/2010 prevede ca banca poate adauga o marja fixa pe toata durata derularii contractului iar in actul aditional este mentionata marja bancii exprimata procentual fara a se mentiona ca este fixa pe toata perioada derularii contractului ce trebuie sa fac ?
Va multumesc

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult