Acasa MagazinLife A născut Shakira – Cum se va numi copilul

A născut Shakira – Cum se va numi copilul

scris de L.M.
5 afisari

Celebra cântăreață de origine columbiană Shakira, în vârstă de 37 de ani, a adus pe lume cel de-al doilea copil din relația cu fotbalistul Gerard Piqué, 27 de ani, un frățior pentru primul lor copil, Milan, joi noaptea, la clinica Chiron Teknon din Barcelona, conform agențiilor internaționale de presă.

shakira a nascutConform dorinței Shakirei, echipa care a efectuat intervenția chirurgicală a fost formată numai din femei, singura excepție fiind specialistul în chirurgie plastică, al cărui rol este ca operația să nu lase o cicatrice inestetică pe corpul atât de admirat și fotografiat al mămicii.

Ca și în cazul nașterii primului fiu al cuplului, Milan, la 22 ianuarie 2013, pentru acest eveniment a fost rezervat un întreg etaj al spitalului, pentru a se asigura intimitatea dorită de celebra artistă.

Shakira va lansa și un nou album în cursul acestei primăveri, produs discografic pe care se pare că-l va promova printr-un nou turneu internațional, conform billboard.com.

Cel de-al doilea copil născut de cunoscuta cântăreață columbiană Shakira în relația cu fotbalistul spaniol Gerard Pique (FC Barcelona) va purta numele Sacha, anunță presa catalană.

Băiețelul a venit pe lume prin cezariană, joi seara, la ora 22,00, la spitalul Teknon din Barcelona, atât mama cât și copilul aflându-se într-o stare bună, au anunțat surse din cadrul centrului medical din capitala Cataloniei.

Shakira și Pique mai au împreună un băiețel, Milan, care a împlinit luna aceasta vârsta de doi ani.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult