Acasa MagazinLife A sărit de la 11 metri în 30 de centimetri de apă

A sărit de la 11 metri în 30 de centimetri de apă

scris de Matei Iliescu
4 afisari

Darren Taylor şi-a bătut propriul record mondial la sărituri în băltoacă. Împroşcând cei 600 de litri de apă din piscina de copii, a înregistrat al 13 record Guinness.

Darren Taylor a sărit de pe o platformă de 11 metriI se spune “Professor Splash”. Miercuri, la Trondheim, în Norvegia, el a plonjat de la 36 de picioare (11 metri) în 12 inchi (30 de centimetri) de apă, turnaţi într-o piscină gonflabilă pentru copii, scrie Daily Mail.

Taylor foloseşte o tehnică specială de săritură pentru a reduce impactul corpului cu suprafaţa apei, împrăştiind-o.

Darren este din Denver Colorado şi sare de mai bine de 25 de ani.

Aşa se vede piscina de copii de la 11 metri înălţime“Fundul piscinei nu este umflat, pentru că ar fi împotriva regulilor Guinness”, a declarat Taylor. „Totuşi, sub piscină sunt două saltele cu spumă. Credeţi-mă, să sari pe cât de poate de orizontal în 30 de centimetri de apă este al naibii de dur.”

Darren foloseşte o tehnică specială de împroşcare a apei“Îmi place ca apa să fie cât mai aproape de punctul de îngheţ. Astfel, este mai densă şi mă ajută să îmi amortizez căderea”, explică Taylor. “Trebuie să iei în considerare vântul, frigul, ora din zi, şi să fii calm, pentru ca fiecare săritură să fie un succes. Cu tehnica mea, pot face din fiecare săritură un record mondial, dar este din ce în ce mai greu.”

Darren se izbeşte de apa îngheţatăDarren Taylor călătoreşte prin toată lumea încercând să-şi bată propriul record, izbindu-se cu o forţă de nedescris de cele câteva degete de apă.Se încălzeşte după ce a sărit în apa îngheţată

2 comentarii

digital 16-03-2011 - 20:24

darren asta ar fi bun de tehnocrat in romania,de cate ori ar putea sari in balta cu criza??!!!cred ca l-ar bate pe boc!

briel 18-03-2011 - 02:51

Tipul asta merita sa-l leg de un banc.

Trei concurenti se intrec la sarituri in apa de la inaltime.
Primul este Darren care sare asa cum apare in articol.
Al doilea se ambitioneaza si sare de la 20 de metri in 20 cm de apa.
Toata lumea este uluita de performanta, este un nou record mondial.
Vine si al treilea concurent care sidereaza audienta cand anunta ca va sari de la 30 de metri intr-o carpa uda.
Sare omu’ si se face surcele … este dus de urgenta la spital si dupa ce-si recapata cunostinta ziaristii ii iau interviu. Ce s-a intamplat ? Ce n-a mers bine? Cu greutate omu raspunde:
„Sa-l ia naiba pe ala care a stors carpa !”

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult