Acasa MagazinLife A trecut un an de la moartea Mădălinei Manole VIDEO

A trecut un an de la moartea Mădălinei Manole VIDEO

scris de Z.V.
15 afisari

Se împlineşte astăzi un an de la moartea Mădălinei Manole, fata cu părul de foc.

Madalina Manole

Madalina Manole s-a sinucis în urmă cu un an, chiar în ziua în care ar fi împlinit 43 de ani. Ea a fost descoperită de sotul ei, in jurul orei 6.30.

Mădălina Manole era unul dintre cei mai iubiţi artişti ai scenei muzicale româneşti. Fata cu părul de foc smulgea ropote de aplauze la fiecare spectacol. Era solistă vocală, compozitoare si instrumentistă. Făcea totul cu o pasiune ieşită din comun şi, după cum mărturisea, la fiecare apariţie televizată emoţiile o copleseau.

La exact un an de la moartea Mădălinei Manole, începe procesul lui Sorin Urziceanu, bărbatul care i-a vândut cântăreţei Furadan, substanţa care i-a adus sfârşitul, scrie realitatea.net. „Cum am spus şi prima dată, îmi pare extraordinar de rău pentru ce s-a întâmplat, dar nu ştiu cât la sută sunt eu vinovat în toată povestea asta. Probabil sunt doar un fel de carne de tun. Ştiti la fel de bine, m-am prezentat aici pentru o chestie, nu vreau să mă pronunţ. Sunt acuzat de trafic de stupefiante pentru că am vândut nişte sticle de ierbicid. Acum trageţi dumneavoastră concluziile”, a spune bărbatul, într-un mesaj adresat părinţilor Madalinei.

Ancheta privind infracţiunea de omor în cazul Mădălinei Manole a fost redeschisă, după ce Tribunalul Bucureşti a admis, la sfârşitul lunii iunie, contestaţia părinţilor cântăreţei faţă de decizia de neîncepere a urmăririi penale, dosarul urmând să fie trimis la Parchetul Capitalei.

Procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti au dispus, în 19 ianuarie, neînceperea urmăririi penale pentru infracţiunea de omor în cazul decesului Mădălinei Manole.

Decizia a fost contestată la Tribunalul Bucureşti de părinţii Mădălinei Manole, care au solicitat retrimiterea dosarului la procurori, pentru reluarea anchetei privind infracţiunea de omor în cazul fiicei lor.

Instanţa a admis, luni, solicitatarea şi a dispus ca dosarul să fie retransmis procurorilor, pentru suplimentarea urmăririi penale. Decizia instanţei este definitivă, dosarul urmând să fie transmis Parchetului Tribunalului Bucureşti după redactarea motivării hotărârii.

Parchetul Tribunalului Bucureşti a dispus, prin rezoluţia nr. 2675/P/2010 din 19 ianuarie 2011, neînceperea urmăririi penale pentru infracţiunea de omor, „întrucât decesul numitei Mircea Magdalena Anca nu a fost consecinţa vreunei fapte prevăzute de legea penală”.

Totodată, prin acelaşi document s-a dispus continuarea cercetărilor faţă de Cristian Urziceanu, cel care ar fi vândut Furadanul cu care s-a sinucis Mădălina Manole, pentru infracţiunea de trafic de substanţe toxice.

2 comentarii

YAAKOV 14-07-2011 - 15:16

Sa-l ia la intrebari pe sotul Madalinei, ca e tare suspect, nu pe cel care i-a vandut ierbicidul.

Ciu Huhu 15-07-2011 - 04:49

Corect, nu cumva a sinucis-o tiganul ei sot?
Tiganii-s in stare de orice porcarii!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult