Acasa MagazinLife A venit la Viscri: Prinţul Harry, în România

A venit la Viscri: Prinţul Harry, în România

scris de M.A.
21 afisari

Prinţul Harry, mezinul moştenitorului coroanei britanice, prinţul Charles, a sosit în România, pentru a petrece Paştele la Viscri.

Printul Harry a venit in Romania (telegraph.co.uk)

Printul Harry a venit in Romania (foto: telegraph.co.uk)

Prinţul Harry a ajuns în România vineri, el aterizând cu avionul la Târgu Mureş. De acolo, el s-a deplasat la Viscri, sat din judeţul Braşov în care prinţul Charles are o proprietate, transmite RTV. Prinţul Harry îşi petrece astfel Paştele în România, biserica anglicană sărbătorind Învierea Domnului în acelaşi timp cu catolicii.

Prinţul Harry a ajuns vineri la prânz, pe Aeroportul Transilvania din Târgu Mureş cu o cursă Wizz Air, transmite şi Realitatea TV. Prinţul Charles a cumpărat în 2006 o locuinţă în Viscri cu 15.000 de euro, pe care a redecorat-o ulterior.

Prinţul mai deţine un conac în localitatea sibiană Mălâncrav, pe care l-a cumpărat, în 2002, cu 5.000 de lire. Totodată, prinţul Charles mai are două proprietăţi în satul Valea Zălanului, Covasna şi alte 4 proprietăţi în Maramureş, în localitatea Breb.

8 comentarii

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian 08-04-2012 - 13:39

Sper ca printul Harry sa fie primit cum se cuvine, daca ateriza la Bucale sant convins ca insasi Diamantha Coroanei , NUTZICA l-ar fi intampinat cu …bratele deschise, dar inca nu este tarziu. Oricum , nu este de recomandat ca sexagenara Margareta de Duda sa-l ….primeasca pe calea batatorita de GORDON BROWN (LAburistu)

TOM Cc 08-04-2012 - 14:06

Paste fericit !

ANDREI 08-04-2012 - 18:54

Recunosc sunt un ignorant nu-mi dau seama de nimic ….dar….nu tac …..vizitele lui incurajatoare menite sa trezeasca spiritul….,indemnuri la curaj .. nu sunteti singuri……..internationalizare …….

Octavian 09-04-2012 - 02:16

A călătorit cu Wizzair?! Asta-i tare!

Ciu Huhu 09-04-2012 - 04:36

Numai porcii pedelisti in frunte cu dictatorul blestemat Basescu NU zboara cu firmele LOW COST Blueair si Wizzair, ei zboara cu firmele de aviatie cele mai scumpe, pe banii poporului roman!!!!!!!!!!!

Datesh 09-04-2012 - 16:00

Asha e ..vai …e un om din popor ,,,,ce emoitzie profunda ….lacrimez …..

Cu pinie shi sare ….

Ai dreptate la amanuntul asta trebuie sa privim /concentram atentzia….domne extraordinar …s-a indragostit de „minunile” alea ……hi,ih,ih,i…

Mareee e gradina Ta Doamne ….

aurelia 09-04-2012 - 08:04

A venit să-și revendice proprietatea numită România. Nu este exclus ca peste câțiva ani acest individ să ne conducă, la cum sunt trase sforile de către cei din umbră care conduc România cu adevărat. Români, nu vă lăsați înșelați de acest lup în piele de oaie

GUSTAV VON STEIN 09-04-2012 - 15:51

Partial adevarat ….Transilvania si identitatea transilvaneana in prealabil….

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult