Acasa MagazinLife A zecea editie a campionatului mondial de aruncat telefonul mobil

A zecea editie a campionatului mondial de aruncat telefonul mobil

scris de Ziua Veche
2 afisari

.Cea de-a zecea editie anuala a Campionatelor Mondiale de aruncare cu telefonul mobil are loc sambata, in localitatea Savonlinna, din Finlanda. Compania organizatoare, Fennolingua, ofera astfel doritorilor sansa sa se “razbune” pe producatori sau pe furnizorii de servicii de telefonie mobila.


Pe afisele publicitare de pe peretii cladirilor din localitate se afla mesaje precum “Numar gresit …”, “Ne cerem scuze, numarul este nealocat”, “Acest numar a fost deconectat” sau ‘Baterie slaba” – scapati de toate acestea!

Potrivit Agerpres, in concurs intra toate categoriile de varsta, iar mobilele aruncate sunt oferite de compania sponsor. Modelele sunt numeroase, in ton cu oferta generoasa a acestor produse pe piata finlandeza.

Competitorii se aseaza cu piciorul drept la o linie de demarcatie si arunca aparatul cat mai departe posibil.

Exista mai multe categorii de aruncari, in functie de ‘stil’: peste umar, clasic si de jos in sus. La categoria juniori participa copii cu varste pana la 12 ani. Premiile constau in sume de bani substantiale si in aplauzele publicului amuzat. Un juriu urmareste cu atentie fiecare aruncare si, dupa caz, poate descalifica concurentii.

0 comentariu

cercetas 19-09-2010 - 22:22

cati oameni au omorat?
pai, din 918 incoace cam 100 de milioane
si inca, nu au recunoscut inca si fac pe niznaii.
ptiu!

cercetas 19-09-2010 - 22:28

M-oarte
O-mor
S-amavolnicie
C-rima
O-mucidere
V-iclenie
A-ntiumanism

cercetas 19-09-2010 - 22:30

M-oarte O-mor S-amavolnicie C-rima O-mucidere V-iclenie A-ntiumana = M.O.S.C.O.V.A — cercetas 20-09-2010 01:28
M-oarte
O-mor
S-amavolnicie
K-rime in masa
O-mucidere
V-iclenie
A-ntiumanism

1 2

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult