Acasa MagazinLife A zecea editie a campionatului mondial de aruncat telefonul mobil

A zecea editie a campionatului mondial de aruncat telefonul mobil

scris de Ziua Veche
2 afisari

.Cea de-a zecea editie anuala a Campionatelor Mondiale de aruncare cu telefonul mobil are loc sambata, in localitatea Savonlinna, din Finlanda. Compania organizatoare, Fennolingua, ofera astfel doritorilor sansa sa se “razbune” pe producatori sau pe furnizorii de servicii de telefonie mobila.


Pe afisele publicitare de pe peretii cladirilor din localitate se afla mesaje precum “Numar gresit …”, “Ne cerem scuze, numarul este nealocat”, “Acest numar a fost deconectat” sau ‘Baterie slaba” – scapati de toate acestea!

Potrivit Agerpres, in concurs intra toate categoriile de varsta, iar mobilele aruncate sunt oferite de compania sponsor. Modelele sunt numeroase, in ton cu oferta generoasa a acestor produse pe piata finlandeza.

Competitorii se aseaza cu piciorul drept la o linie de demarcatie si arunca aparatul cat mai departe posibil.

Exista mai multe categorii de aruncari, in functie de ‘stil’: peste umar, clasic si de jos in sus. La categoria juniori participa copii cu varste pana la 12 ani. Premiile constau in sume de bani substantiale si in aplauzele publicului amuzat. Un juriu urmareste cu atentie fiecare aruncare si, dupa caz, poate descalifica concurentii.

0 comentariu

Sholdeveanul 17-09-2010 - 16:12

Sa nu mai aud de unire si alte ordinarii. Trebuie sa ridicam un zid de beton mare de 50 de metri si gros de 10 metri la granita cu Rusia moldoveneasca. Si cine va incerca sa treaca sa fie impuscat si apoi ars ca sa fie exemplu pentru alti fraieri.

ion 17-09-2010 - 16:53

GHIMPU sta ca un ghimpe in spatele rusofonilor din tara vecina si sora.

Romanii/moldovenii din tara sora trebuie sa-si pastreze identitatea romaneasca cat mai multa vreme.

EU I ROG PE TOTI MOLDOVENI/ROMANII CARE NE URMARESC SA MEARGA LA VOT LA ALEGERI.
SIGUR GAGAUZI, UCRAINIENI, RUSI VOR MERGE SI VOR VOTA CU pcrm si partidele pro-ruse.

unul 17-09-2010 - 18:26

Daca veti fi la fel de seriosi ca acum 15 ani cand Romania v-a dat curent sa nu muriti de frig si voi i-ati promis cele 15 MIG-29 pe care ulterior le-ati dat USA pe un pret de rahat sunteti apti sa intrati in UE . Doar in UE un dobitoc precum Basinescu f..te Constitutia ca pe propria mama si desfiinteaza armata , politia si serviciile care vegheaza la mentinerea integritatii statale , isi face curvele ministri , europarlamentari sau presedinti de camera , fratele il face vataf peste tot exportul de armament , pupincuristii ii face ministri iar el se autointituleaza ZEUS !!! De ce dracu l-ati dat jos pe Voronin ? Era , ca si Lucasenko , un fel de Basinescu al nostru …

Märgelatul 18-09-2010 - 15:20

Sunt de acord cu Sholdoveanul!
Nu avem nevoie de Ghimpu !
Nu avem nevoie de moldovenii de dincolo de Prut! ästia sunt foarte puturosi si lenesi !
Nu avem nevoie de Bäsescu este un mincinos si bandit !
Sä stii Bäsescule cä la urmätoarea alegere poporul Romän nu mai este cu tine!
Pe NOI ne-ai mintit,iar pe moldovenii de dincolo de Prut vrei sä-i folosesti din nou spre folosul täu personal!
Sä te batä Bunul Dumnezeu impreunä cu familia ta !

romanul 18-09-2010 - 15:58

Pt Sholdeveanul si Margelatul
Muriti in chinuri scursuri KGB-iste! Ati imputit toate forumurile jegosilor. Apropo, Margekakatule, Chioru Diktatoru’ nu poate sa candideze pt a 3-a oara. Se vede ca esti o scursura ruseasca platita sa vomezi pe aici

Märgelatul 19-09-2010 - 05:11

Päcat cä a fätat mäta un prost si mägar asa ca tine!Tu te numesti „roman”spurcatule!
Esti un moldovean puturos, lenes si foarte inapoiat in politicä.Ce sä-i faci asa
de prosti au fost si steämosii täi.
Din toatä inima:nu vä dorim in aceastä
tarä pentru cä a-ti fäcut destul räu pina acum!
Pupincuristule!!!

romanul 19-09-2010 - 06:25

Se pare ca m-am inselat in ceea ce te priveste, Margekakatule. Nu esti numai scursura. Esti si prost de pute pamantul sub tine, javra vanduta strainilor. Pupincurist si magar sa-l faci pe idiotu de tac’tu ala suficient de tampit sa-si verse samanta in vaca de ma’ta care nu te-a omorat la nastere. Din pacate, avortonii ca tine au impanzit lumea asta si au transformat-o intr-o cloaca. Mars la grajduri, unde iti este locul, vita turbata!

Märgelatul 19-09-2010 - 10:42

Am mai scris si punctum !:mäta a fätat un prost ca tine Pupincuristule,esti un product de al lui C.V.Tudor!
Soldavia de dincolo de Prut nu se va unii niciodatä cu Romänia(defapt am vorbit cu Putin),dupä cum se vede esti si tu unul dintre soldoveni!Tare a-si dori sä mä intilnesc personal cu tine!te asigur cä te-ar plänge mäta!Javrä Mizerabilä!! Puturosule!!! P U N C T U M!

romanul 19-09-2010 - 11:09

S-a enervat rau scursura de Margekakatul! :)) Vezi ca o sa turbezi si mai mult, spurcaciune. Bine ca te crezi tu roman, tradatorule. Dar esti atat de prost ca nu pricepi. Apropo, faza cu pupincuristul nu prea tine, pt ca sunt de acord cu ce ai zis despre Basescu Chioru Diktatoru. Cum ai avut nota mica la pricepere in scoala, o tii langa. Probabil ca ai cap doar ca sa nu iti ploua in gat. Oricum, mi-a facut placere sa ma injur cu tine, desi ai putea sa te straduiesti putin mai mult la capitolul inventivitate la sudalmi si blesteme. Dar promiti. Multumesc, a fost reconfortant!

Märgelatul 19-09-2010 - 12:04

Mi-a fäcut pläcere!
Se vede cä est un psihiopat!
P U N C T U M !!!

P U N C T U M 19-09-2010 - 13:15

Ati venit multi in Romania, calare pe tancurile tatucului Stalin. V-au pus comustii in servicii bune, la CFR, pentru se carau din tara materii prime (uraniu, petrol,…) si grane. In romani n-aveau incredere si v-au luat pe voi, v-au facut cartiere de locuit separate de ale romanilor, mai luxoase. V-au mai pus si prin Militie si Securitate, la conducerea universitatilor si inspectoratelor scolare, etc. Ati fost un instrument de represune si exploatare, in anii ’50-’60. Ceausescu v-a mai taiat din drepturi, de asta l-ati urat de moarte.

cercetas 19-09-2010 - 16:27

ca sa nu mai pomenesc de zone mari din siberia unde sunt multe oase de romani, dovada ca este teritoriu romanesc.
cazacii, rusii si romanii bolshevizati trebuie deci sa elibereze pamantul, ca nu e al lor.

cercetas 19-09-2010 - 16:36

De loc, imi pari de prin Chisinau, dar venit din parinti de pe Volga, caci multi porci a mai carabanit Stalin, ohoho trenuri si trenuri, toti veniti cu degetu in nas fara bocceluta, ca-i baga direct in casele de romani impuscati prin Siberia.
Ptiu ciort!

cercetas 19-09-2010 - 16:47

rusii au pata istoria umana cu bolshevismul, epoca inca mai rea ca sclavagismul

cercetas 19-09-2010 - 22:19

si bravo Ion!

ACESTA ESTE ADEVARUL — ion 17-09-2010 19:53
GHIMPU sta ca un ghimpe in spatele rusofonilor din tara vecina si sora.

Romanii/moldovenii din tara sora trebuie sa-si pastreze identitatea romaneasca cat mai multa vreme.

EU I ROG PE TOTI MOLDOVENI/ROMANII CARE NE URMARESC SA MEARGA LA VOT LA ALEGERI.
SIGUR GAGAUZI, UCRAINIENI, RUSI VOR MERGE SI VOR VOTA CU pcrm si partidele pro-ruse.

1 2

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult