Acasa MagazinLife Actori americani, victime ale unei scheme piramidale

Actori americani, victime ale unei scheme piramidale

scris de Ziua Veche
5 afisari

Actorii Al Pacino, Uma Thurman, Sylvester Stallone si Wesley Snipes au pierdut peste 30 de milioane de dolari in urma unei inselaciuni financiare de tipul schemelor piramidale, informeaza express.co.uk, citat de Mediafax.
Potrivit plangerilor depuse la politie, consultantul financiar Kenneth Starr, in varsta de 66 de ani, arestat luna trecuta de FBI, i-a inselat pe acesti actori atragandu-i intr-o operatiune financiara de tipul schemelor piramidale.

Cineastul Martin Scorsese, dramaturgul Neil Simon, regizorii Mike Nichols si Nora Ephron si iluzionistul David Blaine se numara si ei printre vedetele inselate de Kenneth Starr.

In loc sa investeasca sumele primite, Kenneth Starr a cheltuit milioanele de dolari primite traind in lux si opulenta alaturi de sotia sa Diane, in varsta de 34 de ani, o fosta dansatoare exotica, cu care a cumparat in aprilie un apartament la New York in valoare de 7,5 milioane de dolari.

Potrivit procurorilor americani, de fiecare data cand unul dintre investitorii din elita Hollywood-ului devenea suspicios, Kenneth Starr ii platea suma investita, dupa care isi concentra „atacul” asupra unei alte victime.

Kenneth Starr are acelasi nume cu fostul procuror general care a anchetat scandalul cauzat de aventura fostului presedinte american Bill Clinton cu stagiara Monica Lewinsky.

„Pana in prezent, am stabilit ca peste 30 de milioane de dolari au fost investiti intr-o schema frauduloasa, dar suma totala ar putea fi cu usurinta de patru-cinci ori mai mare „, a declarat o sursa de rang inalt din FBI.

Actrita Uma Thurman a devenit banuitoare la un moment dat si a reusit sa retraga un milion de dolari din aceasta schema piramidala, cu doar cateva zile inainte de arestarea lui Kenneth Starr. Sylvester Stallone a reusit si el sa retraga o parte din investitia facuta, la inceputul anului, insa, potrivit surselor din justitia americana, nu toate victimele au fost la fel de norocoase.

Actorul Wesley Snipes, care risca o pedeapsa de trei ani de inchisoare pentru evaziune fiscala, aflat in prezent in regim de eliberare conditionata, a pierdut insa o adevarata avere in aceasta afacere.

 Kenneth Starr, care se afla in custodia politiei americane, se confrunta cu mai multe capete de acuzare si risca o pedeapsa de 50 de ani de inchisoare daca va fi gasit vinovat.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult