Acasa MagazinLife Actrița Joan Rivers a murit la 81 de ani

Actrița Joan Rivers a murit la 81 de ani

scris de Laurentiu Banches
2 afisari

Dupǎ o sǎptǎmȃnǎ de spitalizare la un spital din New York, familia actriței și animatoarei TV Joan Rivers a anunțat decesul acesteia.

Actrița Joan Rivers a murit la 81 de ani (foto:observator.tv)

Actrița Joan Rivers a murit la 81 de ani (foto:observator.tv)

„Cu mare tristețe vă anunț moartea mamei mele, Joan Rivers. Ea s-a stins în pace la 13:17 (19:17 ora Romȃniei), înconjurată de familia sa și de cei dragi”, a declarat Melissa Rivers, fiica actriței, într-un comunicat de presǎ. Joi, 29 august, Joan Rivers a fost internată de urgență la spitalul Mount Sinai, după un stop cardiac în timp ce se afla într-un cabinet medical de cartier pentru o intervenție de verificare a corzilor vocale. Atunci, ea a fost plasată în comă artificială după ce a ajuns la spital. Ȋn urmǎ cu o zi, actrița a fost transferată de la terapie intensivă într-o cameră privată.

Joan Rivers rǎmȃne cunoscutǎ ȋndeosebi pentru umorul său acerb și criticile la adresa celebrităților, ȋn special pentru multiplele lor operații de chirurgie plastică. Deși avea 81 de ani, actrița era  ȋncă foarte activă, fiind prezentǎ cu o zi înainte de spitalizare la un eveniment de promovare a noii sale cărți. De asemenea, ȋn urmă cu doar câteva zile, ea a turnat un episod de 90 de minute pentru show-ul ei TV „Fashion Police” pe E!, unde sunt discutate și criticate ținutele vedetelor, potrivit Agerpres.  Actrița pe numele ei real Joan Alexandra Molinsky este deținătoarea unei stele pe celebrul Walk of Fame din Hollywood,  fiind cunoscutǎ și pentru rolurile din „Once Upon a Coffee House” în 1965, parodia science fiction „Spaceballs” în 1987 sau „Iron Man 3”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult