Acasa MagazinLife Adele, „noua regină a muzicii soul”, va deveni mămică

Adele, „noua regină a muzicii soul”, va deveni mămică

scris de Laurentiu Banches
14 afisari

Cântăreaţa britanica în vârstă de 24 de ani a anunţat pe site-ul oficial că este însărcinată cu prietenul său, Simon Konecki.

Adele si Simon Konecki vor avea un copil (foto:justjared.com)

Adele Laurie Blue Adkins, cunoscută cu numele de scenă „Adele”, s-a arătat extrem de fericită de vestea că va deveni mama şi a dorit să împărtăşească aceste clipe de bucurie şi fanilor săi printr-un mesaj postat pe pagina sa oficială de web. Aceasta a precizat că şi-a dorit ca aceştia să afle vestea direct de la ea şi nu de prin tabloide, menţionând că „este evident că suntem extraordinar de fericiţi”, solicitând mai multă intimate pentru aceste „clipe minunate”.

Adele, care a devenit faimoasă graţie unui întreg album dedicat despărţirii de un fost iubit, pare să îşi fi găsit fericirea şi să trăiască cele mai frumoase momente din viaţa sa. După lansarea albumului „21” în 2011,  ea a devenit prima artistă care a reușit să fie pe primul loc atât în Official Singles Chart, cât și în Official Album Chart simultan, de la The Beatles în 1964. În cadrul celei de-a 54-a ediţie Grammy, Adele câștigat la toate cele șase categorii la care fusese nominalizată: single-ul anului (Rolling in the deep), albumul anului (21), cântecul anului (Rolling in the deep), cea mai bună interpretare pop solo (Someone like you), cel mai bun album pop (21) și cel mai bun videoclip (Rolling in the deep).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS