Adele va cânta piesa de pe coloana sonoră a noului "James Bond" | Ziua Veche
Acasa MagazinLife Adele calcă pe urmele Tinei Turner – va cânta piesa de pe coloana sonoră a noului “James Bond”

Adele calcă pe urmele Tinei Turner – va cânta piesa de pe coloana sonoră a noului “James Bond”

scris de Laurentiu Banches
0 afisari

Cântăreaţa britanică Adele a confirmat că va interpreta piesa de pe coloana sonoră a noului film “James Bond – Skyfall”

Adele va cânta piesa de pe coloana sonoră a noului “James Bond - Skyfall" (foto:arq.ro)

Adele, a postat pe contul său de Twitter o fotografie cu o pagină pe care scrie ‘Skyfall‘, titlul melodiei şi al celui de-al 23-lea episod al seriei britanice. Fotografia postată de Adele, care numără 9,5 milioane de fani pe Twitter, pare a fi fost făcută într-un studio de înregistrări şi reprezintă o foaie albă pe scrie titlul piesei, ‘Skyfall‘ şi numele autorilor: Adele Adkins şi Paul Epworth, care a co-scris şi produs piesa de mare succes a cântăreţei, ‘Rolling in the Deep’.

Tot pe Twitter, pe contul oficial al noului film James Bond a fost confirmată informaţia şi s-a precizat faptul că piesa va putea fi ascultată vineri, 5 octombrie la ora 23:07 GMT pe site-ul oficial al cântăreţei. Conform Agerpres, Adele a recunoscut într-un comunicat de presă că “La început a avut rezerve în a se implica în crearea piesei pentru “Skyfall”, dar i-a plăcut însă scenariul şi “Paul a avut idei bune pentru cântec”.

Cel de-al 23-lea film cu aventurile celebrului agent 007 va fi lansat pe ecranele britanice şi dintr-o serie de ţări europene la sfârşitul lunii octombrie, la 50 de ani de la primul episod, ‘Dr. No’. Regizat de Sam Mendes, filmul îl are în rolul principal pe Daniel Craig, a treia oară James Bond, alături de care joacă Javier Bardem, Judi Dench şi Ralph FIennes. Adele îi succede lui Jack White şi Aliciei Keys, care au compus tema la ‘Quantum of Solace’ (2008), alăturându-se astfel cântăreţilor care au interpretat câte o piesă în James Bond, printre care Tom Jones, A-Ha, Duran Duran sau Tina Turner.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult