Acasa MagazinLife Adina Răducan a castigat finala X FACTOR 2014 (video)

Adina Răducan a castigat finala X FACTOR 2014 (video)

scris de L.M.
17 afisari

Finala X Factor 2014 este o premieră din toate punctele de vedere! Surpriza cea mare a venit cu siguranță de la câștigătoarea serii, micuța lui Brenciu, Adina Răducan!

Adina Răducan a castigat finala  X FACTOR 2014

Adina Răducan a castigat finala X FACTOR 2014

Adina Răducan a castigat X FACTOR. Nu e doar prima fată care câștigă marele premiu ci și prima concurentă sub 18 ani care a demonstrat că… esențele tari se țin în sticle mici. Adina, cea pe care Horia a cunoscut-o la 11 ani în concerte, i-a înveselit a doua zi de Crăciun. Ea a câștigat premiul cel mare, ea împărtășește bucuria serii cu mama, străbunica și tatăl lui Horia, care au susținut-o de la început.

Adina Răducan a castigat X FACTOR.  Așa cum a promis, Horia a cântat la trompetă, iar Ștefan Bănică a fost alături de eleva sa până în ultima clipă: „Fără supărare, pentru mine, Ștefan Bănică, Alexandra Crișan este câștigătoarea”! Horia Brenciu a plusat încă o dată pe sensibilitatea Adinei înainte de votare. Al doilea cântec al fetei de 16 ani a fost un colind plin de emoție, în română!

Adina Răducan a castigat X FACTOR.  Galbenă gutuie, un cântec duios puțin cunoscut de telespectatori, a adus publicul în lacrimi. „Vocea nu are vârstă! Este o fată frumoasă, inimioasă, a învățat enorm”, a lăudat-o mentorul pe cea mai mică concurentă din finala sezonului 4 X Factor.
Fenomenal! Pentru titlul X Factor, s-au batut două fete! Cu alte cuvinte, am avut de-a face cu o premieră X Factor România! Trupa 69 și Alessio au fost trimiși acasă de public.

Adina Răducan a castigat X FACTOR.  Numele Alexandrei Crișan a fost primul pronunțat de Răzvan și Dani. Ștefan Bănică nu și-a putut ascunde fericirea, zâmbind din toată inima. Pe de altă parte, plecarea lui Alessio făcut-o pe Delia să plângă la masa juraților. „Ai câștigat respectul meu, ai pierdut cu demnitate!”, a ținut să spună Ștefan Bănică, cel care la un moment dat renunțase la Alessio. Horia nu s-a lăsat mai prejos, lăudându-l pe finalistul din Italia.

Adina Răducan a castigat X FACTOR.  Cea care mai are o șansă în finală… Adina Răducan! Cu acest nume, este clar că trupa 69 iese din cursă. Într-o seară, Delia a pierdut ambii concurenți, șansele sale de a câștiga X Factor 4.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult