Acasa MagazinLife Adio Mr. Bean! De ce vrea Rowan Atkinson să renunţe la celebrul personaj

Adio Mr. Bean! De ce vrea Rowan Atkinson să renunţe la celebrul personaj

scris de Laurentiu Banches
6 afisari

Actorul britanic Rowan Atkinson a recunoscut că este pregătit să renunţe la celebrul personaj Mr. Bean, pentru a se putea dedica altor roluri mai serioase pe scenă.

Rowan Atkinson vrea să renunţe la persoanje copilareşti ca Mr Bean (foto: photo-bugs.com)

Rowan Atkinson, ajuns la vârstă de 57 de ani, a declarat pentru cotidianul britanic The Telegraph că celebrul personaj pe care l-a creat i-a adus multe recompense, dar că, în opinia sa, actorii ajunşi la o anumită vârstă şi care au roluri copilăreşti riscă să devină „ceva trist”. Atkinson este de părere că „pe lângă faptul că abilităţile fizice încep să scadă,” înclină să creadă că „persoanele ajunse la o anumită vârstă nu mai pot interpreta roluri copilăreşti.”

Rowan Atkinson, născut pe 6 ianuarie 1955, este un renumit actor de comedie britanic, devenit celebru graţie personajului Mr. Bean, pe care l-a interpretat într-un serial TV omonim. Serialul a cuprins 14 episoade, difuzate la televiziunea britanică între anii 1990 şi 1995, şi a fost preluat de televiziunile din peste 200 de ţări. Conform mediafax, în afara de actorie, Rowan Atkinson este pasionat de automobilism, el redactând numeroase articole pentru revista britanică Car şi deţine câteva maşini de curse.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult