Acasa MagazinLife Adrian Ţuţu nu ştie ce să facă cu banii câştigaţi la Românii au talent-VIDEO

Adrian Ţuţu nu ştie ce să facă cu banii câştigaţi la Românii au talent-VIDEO

scris de D.S.S.
2 afisari

Adrian Ţuţu nu ştie pentru moment ce va face cu cei 120.000 de euro câştigaţi la concursul românii au talent. El este în continuare copleşit de evenimentele de ieri seară de la „Românii au Talent”, show al cărui mare câştigător este.

Adrian Tutu nu stie ce sa faca cu banii castigati la Romanii au talent

Eminem de România„, aşa cum a fost numit Adrian pentru talentele sale de hip-hoper, nu ştie încă ce va face cu banii câştigaţi în concurs, însă vrea să-şi termine studiile şi să se mute în Bucureşti.
Sunt extrem de emoţionat, nu m-am aşteptat nicio clipă să caştig. Chiar nu ştiu ce o să fac cu banii. Voi continua cu muzica, vreau să îmi termin şcoala şi să fac Conservatorul. Cred că ma voi muta în Bucureşti. Au venit să mă susţină sora mea, Mihaela, câţiva prieteni din copilărie şi verisorii mei„, a declarat Adrian pentru Agenţia de Presă Mondenă.

Nu stiu, sincer simt ca mi se taie picioarele si cred ca este cel mai frumos lucru care mi s-a intamplat in toata viata„, a marturisit Adrian Ţuţu imediat dupa terminarea show-ului.
De „Românii au talent„, Adrian Ţuţu a aflat de la un prieten. Nu a stat nicio clipă pe gânduri şi s-a înscris pe site-ul emisiunii. În tren a compus şi piesa care l-a făcut vestit: „E evident, românii au talent„.
Dacă la preselecţii s-a prezentat cu un imn al emisiunii şi al românilor talentaţi, în semifinala concursului, Adrian Ţuţu s-a reinventat şi le-a transmis gândurile lui bune tuturor prin mesajul: „Iubiţi-vă părinţii!”.
În finală, Adrian Ţuţu a venit pe scena „Românii au talent” cu un nou mesaj pe care l-a transmis tuturor: „Sunt român, deci pot!”. Astfel, Adrian Ţuţu a impresionat din nou juriul.
Adrian Ţuţu a câştigat un premiu de 120.000 de euro la finala concursului „Românii au talent„. În legatura cu banii câştigaţi, Adrian Ţuţu a spus: „Deocamdata nu mi-am facut niciun plan pentru ca nu am fost pregatit pentru asta, chiar nu m-am asteptat„.

2 comentarii

xxx_man 27-04-2011 - 23:19

parerea mea este ca va cheltui banii pe prostii,ca doar e „rapper”…masini,lanturi,femei si bautura.Sincer pustiu de 14ani care a facut beatbox mi s-a parut mult mai talentat,dar in viata nu castiga de obicei cel mai bun in domeniu sau cel talentat,ci cel care are mai mult noroc.

yoop 28-04-2011 - 14:51

bhuaa uh intai invatza sa scrii si dupa vb de altii…cik bautura lanturi si masini…ai vrea tu talentu` lui

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult