Acasa MagazinLife Adrian Ţuţu vine la “Dansez pentru tine”-Vezi cine va dansa la bară

Adrian Ţuţu vine la “Dansez pentru tine”-Vezi cine va dansa la bară

scris de L.M.
3 afisari

Vineri seara, pe ringul de la “Dansez pentru tine” vine şi Adrian Ţuţu, câştigătorul primei ediţii la “Românii au talent”. Adrian a lucrat intens la o piesă făcută special pentru show-ul de la ProTV. Surprizele nu se opresc aici. Alături de Adrian vine şi beatboxerul Cosmin Agache, cei doi pregătind o colaborare surpriză pentru telespectatori.

Adrian Tutu a compus o piesa special pentru Dansez pentru tine-foto:protv.ro

Un dans senzual va fi prezentat de concurenţii care vor intra vineri în ringul visurilor. Roxana Ionescu, Cove, Lavinia şi Corina Bud sunt gata să ne arate ce ştiu să facă la bară.
Şi pentru ca spectacolul să fie şi mai frumos concureţii au trebuit să înveţe şi hip-hop.
Roxana Ionescu a încercat de zeci de ori să facă tot ce îi arată coregraful. I-a fost foarte greu, mai ales că dansul ei are multe mişcări lascive, chiar provocatoare.
Acelasi stil dificil îi va da emoţii şi Corinei Bud. Are vânătăi pe tot corpul, dar nu se lasă cu una cu două. Vineri, mai mult ca oricând, ea şi Edi trebuie să fie cei mai buni.
Vineri seara, Liviu Varciu îşi va invita la dans noua iubită, iar Victor Slav va reveni în ring alături de Adriela Morar, pentru un moment umanitar.
În schimb, pe Lavinia şi Decebal, dar şi pe Cove şi Claudia îi aşteaptă o decizie extrem de importantă din partea publicului. Doar una dintre perechi va merge mai departe, iar asta numai telespectatorii pot decide printr-un SMS la 1322 cu textul „Lavinia” sau „Cove”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult