Adriano Celentano, din nou pe scenă, după 18 ani | Ziua Veche
Acasa MagazinLife Adriano Celentano, din nou pe scenă, după 18 ani VIDEO

Adriano Celentano, din nou pe scenă, după 18 ani VIDEO

scris de L.M.
11 afisari

Adriano Celentano revine pe scenă după o absenţă care a durat 18 ani, cu două concerte care se vor desfăşura luni şi marţi la Arena din Verona, numite „Rock Economy”.

Adriano Celentano, din nou pe scenă, după 18 ani

Adriano Celentano, din nou pe scenă, după 18 ani

Concertele sunt dedicate crizei economice din zona euro, informează luni mass media din Italia. Adriano Celentano, în vârstă de 74 de ani, cel mai faimos cântăreţ italian, nu a ascuns niciodată pasiunea sa pentru politică şi nici faptul că este un susţinător al stângii italiene. După 18 ani de absenţă de pe scenele din Italia, Celentano a decis să organizeze două concerte-eveniment la Arena din Verona, în cursul cărora va prezenta luni şi marţi 30 de piese din repertoriul său, cu intenţia de a atrage atenţia asupra crizei economice din zona euro, transmite Moldpres.

23.000 de bilete au fost vândute în 127 de minute, la preţul de 165 de euro, dar multe bilete au fost puse la dispoziţia tinerilor la preţul simbolic de un euro, deoarece Adriano Celentano a dorit să dea un semnal concret împotriva crizei economice, o decizie unică în istoria „show business”-ului mondial, subliniază mass media din Italia.

De mai multe zile, zeci de fani ai marelui cântăreţ poposesc în faţa hotelului „Due Torri” din Verona, cu speranţa de a-l vedea pe acest adevărat simbol al muzicii uşoare italiene. Concertele vor fi transmise în direct de postul privat de televiziune Canale 5- Mediaset, care va filma cu 13 camere de luat vederi, printre care trei, speciale, poziţionate pe două avioane.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult