Acasa MagazinLife Ajutor pentru Şerban Ionescu – Concert caritabil pe 21 mai

Ajutor pentru Şerban Ionescu – Concert caritabil pe 21 mai

scris de Laurentiu Banches
8 afisari

Cântăreţul Lucian Viziru a cerut ajutorul mai multor vedete din ţară pentru a concerta la un eveniment caritabil pentru actorul Şerban Ionescu.

Sprijin pentru Serban Ionescu

Şerban Ionescu

Concertul va avea loc luni, 21 mai, în clubul Silver Church din Bucureşti, iar printre artiştii care au răspuns prezenţi cauzei solistului Lucian Viziru, se numără Mihai Mărgineanu şi trupele Vunk, Bere Gratis şi Dark Town. Biletul la concertul caritabil, care va fi 100% live, va costa 50 de lei, toţi banii strânşi din vânzarea acestora urmând să fie donaţi marelui actor Şerban Ionescu.

În vara anului 2011, actorul Şerban Ionescu a fost diagnosticat cu borelioză, după ce a fost muşcat de o căpuşă, starea lui medicală fiind destul de gravă. Borelioza este  o maladie care afecteaza sistemul muscular si cel neurologic. Tratamentul medicilor de la spitalul S.R.I. “Agappia Ionescu”, nu a  avut efectul scontat, aceştia fiind de părere că actorul ar avea şanse reale să se facă bine în Viena, unde au fost mai tratate mai multe astfel de cazuri.

Conform rtv.net, guvernul analizeaza varianta finanţarii unui eventual tratament în străinătate al actorului Şerban Ionescu, premierul Victor Ponta discutând deja în acest sens cu miniştrii Sănătăţii şi Finanţelor. Banii necesari unui astfel de tratament medical ar putea fi acordati din Fondul de rezerva.

Pentru marele actor s-a creat un cont în care toti cei care doresc pot dona bani, iar pe data de 26 mai se va juca piesa „Dineu cu prosti”, în care actorul a interpretat un rol. Totodată, mai multe campanii de sprijin pentru artistul Şerban Ionescu au fost lansate pe internet.

Cei care doresc să îl ajute pe actor pot dona bani în contul deschis pe numele acestuia:

Numar cont: RO 19RNCB0318050015460001

Titular: SERBAN IONESCU

Banca Comercială Română

Sucursala Piaţa Rosetti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult