Acasa MagazinLife Al Bano, la Marea Finala X Factor Romania 2012 – 23 decembrie

Al Bano, la Marea Finala X Factor Romania 2012 – 23 decembrie

scris de L.M.
21 afisari

Al Bano este invitat special la Marea Finala X Factor Romania 2012, duminica 23 decembrie, începand cu ora 20.30. Ceilalti doi invitati speciali sunt Paula Seling si Lexter.

Al Bano, la Marea Finala X Factor Romania 2012 - 23 decembrie

Al Bano, la Marea Finala X Factor Romania 2012 - 23 decembrie

Duminica, 23 decembrie, X Factor, unul dintre cele mai spectaculoase talent show-uri din Romania, ajunge la final. De la 20:30, Natalia Selegean, Tudor Turcu si Ioana Anuta se vor „lupta” pentru premiul de 200.000 de euro si titlul de urmatorul star al Romaniei. Cei trei finalisti se pregatesc de zor zilele acestea, iar emotiile cresc in fiecare zi.

Tudor Turcu abia asteapta duetul cu Delia, Ioana Anuta va urca pe scena alaturi de castigatorul sezonului 1 X Factor, Andrei Leonte, iar Natalia Selegean va canta cu Elena Gheorghe. Veti putea vedea si cativa invitati speciali, care promit sa faca show duminica seara. Lexter, artistul britanic care a cucerit intregul continent european, va urca pe scena X Factor. Cunoscut pentru hiturile “Freedom to Love” sau “Peace and Love”, Lexter promite sa faca un show de senzatie.

Paula Seling, jurata in sezonul 1 X Factor, si una din cele mai bune voci din Romania, a pregatit un duet de exceptie alaturi de celebrul artist italian Al Bano. Cantaretul are o experienta de peste 45 de ani in domeniul muzical si a scos pe piata mai multe albume de muzica clasica si pop. Cel mai de succes material este „Concerto Clasico”, aparut in 1997, care a primit un dublu disc de platina intr-un timp foarte scurt.

Se anunta o seara plina de surprize si emotii la finalul careia Romania isi va alege starul. Cine va pleca acasa cu premiul in valoare de 200.000 de euro vom afla duminica seara, de la ora 20:30, la Antena 1, in Marea Finala X Factor Romania 2012!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult