Acasa MagazinLife Al Bano, spectacol cu incidente la Bucureşti. Paula Seling pe post de Romina Power

Al Bano, spectacol cu incidente la Bucureşti. Paula Seling pe post de Romina Power

scris de L.M.
4 afisari

Al Bano a adus din nou la Bucureşti magia celebrelor melodii italiene, întâmpinate cu aplauze frenetice de cei peste 3.000 de spectatori prezenţi duminică seara la Sala Palatului.
Spectacolul a început cu un incident, o parte dintre spectatori manifestându-şi nemulţumirea faţă de macaraua care susţinea una dintre camerele TVR şi le obtura vederea spre scenă. Pentru aplanarea incidentului a coborât de pe scenă şi Al Bano, care s-a interesat ce se întâmplă. Artistul le-a propus spectatorilor să rămână şi să cânte în mijlocul lor.

Al Bano pe scena Salii Palatului (Bucuresti)-foto:Agerpres

După rezolvarea primului incident, potrivit Agerpres, a apărut un al doilea, când artistul a întrebat publicul dacă îi place muzica italiană. Deşi marea majoritate au răspuns cu aplauze, au apărut totuşi şi câteva voci care i-au cerut să lase volumul din boxe mai încet „fiindcă nu se înţelege nimic„.

În 15 ani de când vin în România este prima dată când mi se întâmplă asta„, a spus artistul şi a început să cânte live, fără acompaniamentul orchestrei şi fără microfon.

Performanţele sale au fost primite cu ropote de aplauze de public iar artistul şi-a continuat spectacolul cu volum în boxe mai scăzut.

Spectacolul, în care publicul a putut asculta peste 25 de piese, a început cu un Al Bano care a urcat pe scenă pe acordurile melodiei „Nel Sole”, întâmpinată aplauze de public.

După prima melodie, Al Bano a scos o foaie din buzunar şi a început să citească, în limba română: „Bună seara. Primul meu concert la Bucureşti a fost aici, în această sală. Am avut o mare emoţie atunci şi am mare emoţie şi astăzi. Muzica este un bun medicament şi astă seară, datorită muzicii, ne va fi tuturor mai bine. Mulţumesc„. Cuvintele sale au fost primite cu multe zâmbete şi aplauze de toţi cei prezenţi la spectacol.

Au urmat apoi hituri mai vechi sau mai noi, savurate de spectatori cu aceeaşi intensitate de la început până la sfârşit. Dacă cei mai mulţi au preferat să asculte şi să fredoneze versurile melodiilor aşezaţi pe scaune, din sală nu au lipsit şi perechi mai îndrăzneţe, care au schiţat paşi de dans pe acordurile unor melodii precum „Angeli”, „Mattino”, „Nostalgia Canaglia”, „Volare”, „Pensano a te”, „Ragazzo che Sorride”, „La canzone di Maria” sau „Ave Maria„.

Pe scenă, împreună cu Al Bano, a urcat şi invitata acestuia, Paula Seling. Ea a interpretat alături de artistul italian melodiile care l-au făcut pe el celebru alături de Romina Power. Astfel, publicul a putut reasculta melodii precum „Ci sara”, „Sempre, sempre„, „Liberta„, „Felicia” sau „Sharazan„.

La final, Al Bano a revenit pe scenă pentru alte două melodii, „Nessun Dorma” şi „E la mia vita„, care au semnat sfârşitul concertului.

Spectacolul, care a durat peste două ore şi jumătate, s-a încheiat cu un Al Bano asaltat de fanii amatori de autografe, care au urcat pe scenă.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult