Acasa MagazinLife Albumul „Achtung Baby” al formatiei U2, cel mai bun material discografic din ultimii 25 de ani – VIDEO

Albumul „Achtung Baby” al formatiei U2, cel mai bun material discografic din ultimii 25 de ani – VIDEO

scris de Ziua Veche
2 afisari

Albumul „Achtung Baby”, lansat de trupa irlandeza U2 in 1991, a fost desemnat cel mai bun material discografic din ultimii 25 de ani, potrivit unui sondaj realizat de publicatia americana Spin, informeaza femalefirst.co.uk, citat de Mediafax.


Editorii revistei Spin au celebrat in numarul din aceasta luna cea de-a 25-a aniversare a publicatiei si au analizat momentele muzicale de varf care au marcat istoria ultimului sfert de secol. Pe locul al doilea in acest top s-a situat albumul „Sign O’ The Times”, lansat de Prince in 1987, iar pe pozitia a treia s-a situat albumul „The Queen is Dead” al trupei The Smiths (1986). „Nevermind” (Nirvana, 1991) si „OK Computer” (Radiohead, 1997) au completat Topul 5 al celor mai bune albume din ultimii 25 de ani.

{youtube}OVUj_W3coic{/youtube} 

„Achtung Baby” este cel de-al saptelea album de studio al trupei irlandeze U2, lansat pe 19 noiembrie 1991. In urma criticilor nefavorabile primite de albumul anterior, „Rattle and Hum”, „Achtung Baby” a reprezentat o schimbare calculata a rockerilor irlandezi, atat ca directie muzicala, cat si ca tematica, prin incorporarea unor influente de rock alternativ, muzica dance electronica si industriala. Din punct de vedere comercial, dar si din cel al criticii, „Achtung Baby” a fost unul din cele mai de succes albume ale trupei U2, vanzandu-se in peste 18 milioane de unitati si fiind recompensat cu un premiu Grammy.

0 comentariu

ioan 14-09-2010 - 13:18

Excelent, Biserica Ortodoxa este cea mai indreptatita spre a gestiona protectia sociala, este o revenire la normal si e bine sa fie asa.
Aceasta este – intre altele – menirea Bisericii, dupa sprijinul duhovnicesc. Sa lumineze Dumnezeu mintea deputatilor spre a vota si ei legea.
Doamne ajuta!

Truli 14-09-2010 - 16:09

In numele domnului primul sarac ie Popa si apoi ciungul de la porta biserici.

Adrian M 15-09-2010 - 10:05

din pacate 40 de ani de inginerie sociala comunista atee si 20 de ani de inginerie sociala neoliberala seculara au contribuit la discreditarea Bisericii. Totusi, ganditi, cititi memorialistica de puscarie comunista, treziti-va (pt. Truli)

Gheorghe 20-09-2010 - 18:35

Iar se minte, si tot impotriva BOR, ca de obicei.
Pai la cate Facultati de Asistenta Sociala are Biserica, si la cati asistati sociali are, cine poate spune, daca nu e complet dobitoc sau un
mincinos nenorocit ca Biserica ”nu are personal de specialitate”?
Danut Fleaca ori e complet dobitoc, ori un mincinos nenorocit. El lucreaza la DPS Sector 1 si nu stie cate proiecte de asistenta sociala are BOR? Atat in colaborare cu primaria, cat si fara?
Pai daca Bucurestiul nu mai este singura capitala europeana fara institutii pentru bolnavi terminali este datorita BOR si credinciosilor sai, care au infiintat hospisurile Sfanta Irina si Sfantul Nectarie Taumaturgul (primul ctitorit de familia Chirila, al doilea de Arhiepiscopia Bucurestilor).
Si este numai o pilda.
Dar cat da Biserica de mancare pentru saraci in fiecare sarbatoare si in fiecare an, nu au dat ratati ca Prigoana, Gherasim si altii asemenea toata viata lor.
Toata lumea stie ce hoti nemernici sunt Prigoana, Gherasim si cei asemenea lor. Deci daca ei sunt contra, sigur e bun proiectul.

POPORUL ROMAN 29-09-2010 - 17:18

JOS MAFIA ORTODOXA !AFARA DIN TARA CU DUSMANII POPORULUI SODOMITI ,CRIMINALI SI SPURCATI

ophelia 29-09-2010 - 22:07

PDL ataca BOR de pe pozitii neoprotestante.
Se stie ca Olteanu de la Bistrita,Falca de la Arad,clanul Tantas de la PDL Satu Mare sunt toti iehovisti.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult