Acasa MagazinLife Alcoolul si sarutul, interzise la Campionatul Mondial al cluburilor

Alcoolul si sarutul, interzise la Campionatul Mondial al cluburilor

scris de Ziua Veche
0 afisari

Alcoolul şi sărutul sunt interzise în public, pe durata Campionatului Mondial de fotbal al cluburilor, programat la Abu Dhabi (Emiratele Araba Unite), în perioada 8-18 decembrie, informează Mediafax.


Comitetul de Organizare a stabilit o listă a interdicţiilor, care va fi distribuită străinilor sub formă de pliante (în limbile arabă şi engleză), cele mai importante fiind interdicţia consumului de alcool şi a sărutului în public.

Alcoolul este permis doar în barurile şi în restaurantele hotelurilor. Consumul de droguri este interzis, atât în locurile publice, cât şi în cele private.

„Suntem o ţară musulmană, care are tradiţii şi obiceiuri proprii”, a subliniat purtătorul de cuvânt al comitetului de organizare, Chaza Roumeithi, adăugând că Federaţia Internaţională de Fotbal nu se opune acestor restricţii.

Campionatul Mondial al cluburilor reuneşte cele mai bune echipe ale fiecărei confederaţii: Internazionale Milano (Italia), Internacional Porto Alegre (Brazilia), Pachuca CF (Mexic), Al Wahda (EAU), TP Mazembe Englebert (RD Congo), Seongnam Ilhwa Chunma FC (Coreea de Sud) şi Hekari United FC (Papua Noua Guinee).

0 comentariu

crinel 22-09-2010 - 16:34

Cand s-a poeptanat Crin in oglinda ultima data??? De vopsit nu mai vorbesc. Mana lui Dinu i-a pupat-o azi sau abia ieri? Hai ca e de rasul lumii…

urbos 23-09-2010 - 01:49

Muistule baga capu in cacatu lu Base si inghite cat mai poti.
Spanzur-o pe ma-ta daca hoasca imputita n-a crapat deja. Da-ti foc si la copii daca ai avut neobrazarea sa te si inmultesti, scarbele dreaq.

Guvernul Toxic 23-09-2010 - 04:58

Nu vrem stat „liberal”, in care vom scoate bani din buzunare si pentru aerul pe care il vom respira. Vrem sa beneficiem de asistenta medicala garantata de stat, de invatamant gratuit, de pensii de stat. Nu vrem sa fim calcati in picioare de securistii „de dreapta”.
Nu vrem sa se vanda in continuare proprietatile Romaniei la straini.
Ne-am saturat de tradatori insurubati la conducerea tarii.

PENTIUM x64 23-09-2010 - 05:07

Va desfiinta gratuitatea studiilor la invatamantul superior. Totul va fi pe bani si cine nu-i are va ramane cu liceul. Universitatile de stat vor intra in colaps, din lipsa acuta de candidati, si multe vor fi inchise. Cadrele didactice universitare vor ramane fara loc de munca (reforma pe paine – dupa reteta Victor Ciorbea) si nici nu se vor mai acorda plati compensatorii, cum s-au dat la mineri, militari, angajatii de la intreprinderile militarizate, sau la alte categorii de salariati disponibilizati in masa.
Cel mai grav aspect este legat de imposibilitatea copiilor dotati intelectual, dar fara venituri consistente, de a-si continua studiile.
Asta va face acest descreierat care a scos din programa de liceu din orele de fizica, de matematica si chimie, a desfiintat catedrele tehnice si a introdus spamuri ca religia, educatia civica, filosofia, muzica si desenul (la liceele de profil real). A pus pe primul loc disciplinele umaniste, de la care nu se invata lucruri practice, utile in viata zilnica sau in productie, la locul de munca. Astfel a lovit si in patroni, care nu au pe cine sa angajeze, din lipsa de absolventi calificati in domeniile practice, dar a lovit si in noi, oamenii simpli, deoarece copiii nostri vor ramane someri.
Inginerii care predau la Politehnica sa-si caute de pe acum al servici, pentru ca vor fi primii pe lista disponibilizari lor. Cred ca ati auzit ca in final vor fi peste 500000 de disponibilizati din sectorul bugetar. O mare parte dintre acestia va fi data de angajatii de la universitati.

NU VREM SA MAI TRECEM PRIN EXPERIENTA CU CDR-UL, DIN ANII 1996-2000. NU VREM „REFORMA PE PAINE” SI SOMAJ IN MASA. VREM SA FIM CONDUSI DE CINEVA CARE SA NE APERE INTERESELE, NU DE MARIONETE AFLATE IN SLUJBA STRAINILOR.

Arici Pogonici 24-09-2010 - 18:50

Asa este prevazut in acordul de aderare la UE. Nu vor mai fi locuri finantate de la buget si facultatile care nu vor fi capabile sa atraga studenti care sa plateasca taxe vor fi inchise.
Partidul „ultraliberal” condus de rahatii Antonecu si Marga are sarcina de a-i diponibiliza pe universitari, cum a facut CDR-ul cu minerii. Nimic nu este intamplator si toate se fac dupa un plan stabilit in cele mai mici detalii, pe etape.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult