Acasa MagazinLife Alexia Urtoi, de la Romanii au talent, la Hollywood VIDEO

Alexia Urtoi, de la Romanii au talent, la Hollywood VIDEO

scris de M.A.
28 afisari

O fetiţă de doar 10 ani din Iasi, care a participat si la Romanii au talent, a impresionat Hollywood-ul. Alexia Urtoi a fost invitata de organizatorii unui show sa participe la un concurs de talente.

Alexia Urtoi de la Romanii au talent la Hollywood

Alexia Urtoi de la Romanii au talent la Hollywood

Dupa ce au gasit pe internet melodiile interpretate de ieseanca, americanii si-au dat seama ca fetita este concurentul perfect pentru emisiunea lor. Ieseanca in varsta de zece ani a primit invitatia din partea americanilor de a participa la emisiunea „World Champions of Performing Arts” in urma cu trei saptamani, transmite telem.ro.

Tatal ei povesteste ca a primit un e-mail de la reprezentantii din Hollywood prin care Alexia Urtoi era invitata sa participe la show.

Alexia Urtoi, care activeaza in cadrul Palatului Copiilor Iasi, canta de la varsta de sapte ani si a participat la diverse concursuri nationale internationale unde a luat locul intai. Fata a impresionat si juriul de la emisiunea „Romanii au talent„.

Show-ul World Champions of Performing Arts se desfasoara in America de 16 ani, iar la acest concurs participa in fiecare sezon aproximativ 5.000 de persoane din intreaga lume.


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult