Acasa MagazinLife Amy Winehouse a murit din cauza alcoolului

Amy Winehouse a murit din cauza alcoolului

scris de L.M.
7 afisari

Cântăreaţa Amy Winehouse a murit din cauza cantitatăţii prea mare de alcool pe care a consumat-o.

Amy Winehouse

Iniţial s-a crezut că Amy a murit din cauza drogurilor. Potrivit persoanei care anchetează decesul cântăreţei, concentraţia de alcool a lui Amy Winehouse era de cinci ori mai mare decât cea legală pentru condus. Investigaţiile au arătat că Amy Winehouse avea o concentraţie de 416 mg de alcool la 100 ml de sânge.

Ultimele informaţii au arătat că până la escapada bahică din 22 iulie, Amy Winehouse nu a consumat nicio băutură alcoolică în luna respectivă. Ea a fost găsită zăcând în pat ziua următoare în locuinţa ei din Camden, Londra. Bodyguard-ul său, Andrew Morris, a declarat că a crezut iniţial că ea adormise, dar la ora 3 după-amiază, când a verificat-o din nou, aceasta nu se mişca.

„A consumat foarte mult alcool. Concentraţia era de 416mg la 100 ml de sânge. Consecinţa acestui consum mare de alcool a fost moartea ei rapidă şi neaşteptată”, a declarat Suzanne Greenway, persoana care anchetează moartea cunoscutei cântăreţe.

1 comentariu

Chris P. 26-10-2011 - 23:52

cei ce nu pretuiesc viata nu merita sa traiasca…

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult