Acasa MagazinLife Amy Winehouse, beată pe scenă (VIDEO)

Amy Winehouse, beată pe scenă (VIDEO)

scris de L.M.
1 afisari

Cântăreaţa britanică Amy Winehouse a fost huiduită la Belgrad, sâmbătă seară, de 20.000 de fani, după ce s-a urcat pe scenă atât de beată încât nu a mai putut să cânte. Timp de 90 de minute, artista doar a murmurat fragmente din melodii în timp ce se chinuia din răsputeri să-şi menţină echilibrul. Şi-a aruncat microfonul de câteva ori, chiar şi pantofii, a anunţat protv.ro.

Amy Winehouse a cântat beată la Belgrad

 După o aşteptare înfrigurată, miile de fani credeau că îşi vor vedea visul cu ochii: să asculte live incofundabila voce răguşită, necizelată şi insinuantă a lui Amy Winehouse. Socoteală de acasă s-a spulberat însă de la primii păşi în scenă ai vedetei. Nesigură pe picioare, Amy s-a dus glonţ la unul dintre colegii de trupă şi i s-a agăţat de gât. S-a întors apoi cu dosul la spectatori şi a încercat să-şi pună pantofii de scenă. Grea încercare, căci s-a dezechilibrat, a căzut în genunchi, a revenit cu mare efort la verticală. O noua încercare, încă un eşec. La naiba cu pantoful, se poate şi fără el.

Încurajată de trupă, Amy s-a încumetat să se apropie de microfon. Noroc cu instrumentiştii, altminteri cu greu ar fi putut recunoşte cineva piesele. 

Lămuriţi pesemne repede că show-ul va fi un perfect exemplu de „aşa nu”, spectatorii au rămas pe loc curioşi să vadă ce va mai urmă. Atunci când tăcerile se prelungeau stingheritor, spectatorii îşi cereau totuşi drepturile strigând în cor „Cântă, cântă!”

Şi totuşi, era mult mai presantă o mâncărime pe cot. În egală măsură i-au monopolizat atenţia meshele din cap, pe care şi le aranja de zor. Să încerce să schiţeze cîţiva paşi de dans sincron cu colegii ei, a fost mult peste puterile ei, aşa că s-a dat bătută grabnic. De voie de nevoie, spectatorii i-au preluat rolul şi au intonat fără greş strofe întregi.

Adevărat simbol britanic al anilor 2000, Amy Winehouse a devenit rapid unul dintre subiectele preferate ale tabloidelor din Regat, care au disecat fără milă scandalurile provocate de consumul de droguri, tendinţa de automutilare şi anorexia.

16 comentarii

Ciu Huhu 19-06-2011 - 19:43

Si asta-i ji danca AJUNSA SUS CU AJUTORUL EVREIMII!

H2SO4 20-06-2011 - 04:08

dar tU ce esti mai fasole ?

Ciu Huhu 21-06-2011 - 20:02

Mda, CACALUGARUL a fost intotdeauna prosemit, nu-i de mirare ca intotdeauna a fost si este pro Basescu, circula zvonuri, pe Net, ca parintii naturali ai lui Basescu au fost evrei!

CALUGARUL... 20-06-2011 - 02:58

Pe unde-o mai fi Sheherezada s-o vada pe favorita ei cum se „desfasoara” pe scenele lumii. Ce scirba provoaca aceasta tirfa ordinara.

Liviu 20-06-2011 - 13:45

Salut ! S-a cam ales prafu’ de tot … Mai ales de forumul asta !!!

CALUGARUL... 20-06-2011 - 15:02

Nu-i mare pierdere. Au ramas „pilonii” de „baza” sobru si huhu. Eu le-am prevzut acest sfirsit inca de prin 2005, si iata ca am avut dreptate. Ce nu inteleg, este faptul ca actualii „ziua”-isti, nu sunt in stare sa se foloseasca de vechea formula a forumului si formatul vechiului ziar, care au fost cele mai bune variante ale internetului romanesc. Dupa ce-a cazut Ziua, cu totii s-au dus in masa la Ev. Zilei.

Am inteles ca trebuia deja sa se dea un verdict privind vechea arhiva a Zilei, dar nimeni nu mai spune nimic.

Cit despre formatula ctualului forum? Un singur cuvint: MIZERABIL. In halul in care merge acest ziar, nu le mai dau un an de zile.

un crestin 20-06-2011 - 15:52

Ar mai fi o explicatie:
CALUGARUL a luat-o cu el pe Sheherezada si s-au dus in lume.

A venit Banatanul care nu sta de vorba cu sectantii…

Ateul forumului ValVerde s-a increstinat.

urbos 20-06-2011 - 16:20

Cine s-a dus ma imbecilule la cloaca EVZ? Hahaha! Ma trogloditule, te-oi fi dus tu ma. Ai stat singur p-acolo, nu ca onanist cum te stim nu ti-o fi placut, dar te-oi fi plictisit si matale.
Drept e ca sint destui si la ziaru asta care dau din coate ca disperatii ca sa se faca remarcati de scarba de Basescu, dar e greu sa ajunga la notorietatea excrementelor de la EVZ. Pe aia numai spanzuratoarea ii mai scapa.

nimeni 20-06-2011 - 23:13

calugare , ce mai faci? n-are importanta cine sunt eu . te-am citit cu interes in fostul format al ziarului. as putea spune chiar ca ti-am dus dorul!
imi aduc aminte de articolele lui rosca stanescu mai mult din comentariile tale care ma faceau sa rad de unul singur in fata calculatorului.

sper ca esti bine , si ca esti acelasi calugar!

va aparea si ea, stai linistit. o vei mirosi dupa primele litere !

CALUGARUL. 20-06-2011 - 23:26

Multumesc, bine. Am ramas acelasi; ba !, si mai rau! :-))))) Si mi-e un dor nebun de b.d., ion ion, titi, Vlasceanu, si toti ceilalti cu care am facut istorie!

Liviu 21-06-2011 - 00:30

Smekerezada a mai scris un timp cand a inceput noul format al forumului. Ne-a invatat cum sa folosim semnele speciale: (un „V” „culcat” spre stanga) !

Dar din cei din „garda” veche au ramas foarte putini … Eu de exemplu nu am mai scris de mai bine de 2 luni. Oricum ma bucur ca te-am prins. Iti simtim lipsa !

Liviu 21-06-2011 - 00:32

Pentru ca sunt semne speciale interpretate intr-un anume fel nu au fost tiparite in mesajul anterior ! Era vorba de semnul „mai mic” si respectiv „mai mare”.

CALUGARUL... 21-06-2011 - 15:10

Da, am vazut si eu. Dar, eu cred ca venirea ei pe forum, atunci, nu a facut-o pentru ca sa ii invete pe forumisti citeva tehnici de scriere a mesajelor, ci, ca sa repete … pentru a cita oara?, cit de mult am dezamagit-o eu … pe ea! Fitze de pustoaica! 🙂

Viorica Ianc 20-06-2011 - 14:04

Azi dimineata am ascultat la Opinii …Corul armatei si credeam ca este destul
pe ziua de azi.
La o mica pauza am deschis putin fereastra spre Ziuaveche.

jan dinu 21-06-2011 - 03:26

A revenit excitatorul
Sa-i porneasca Zilei motorul …
Ajuns de mult impanat
De cind SRS a plecat..

NUme vechi plecate’s toate
Ori scriind doar pe la spate
Lincezeala generala …
A bagat forumul in boala !

Traiasca Presedintele Romaniei -Traian Basescu !
JD-USA

Cercul 21-06-2011 - 16:25

E uda de gin.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult