Acasa MagazinLife Amy Winehouse catre printul Harry al Marii Britanii: „Ce faci, iubire?”

Amy Winehouse catre printul Harry al Marii Britanii: „Ce faci, iubire?”

scris de Ziua Veche
1 afisari

Cantareata britanica Amy Winehouse a socat o parte dintre celebritatile prezente in loja oficiala a Festivalului Wireless din Londra si a fost somata sa nu apropie de printul Harry al Marii Britanii, fiind rugata de garzile de corp ale acestuia sa se poarte cuviincios, informeaza mirror.co.uk.

Cantareata a inceput sa strige si sa gesticuleze catre loja in care se afla printul Harry – al treilea in ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii. Potrivit tabloidului britanic Daily Mirror, traducerea fonetica a strigatelor turbulentei artiste britanice suna astfel: „Oi Arry. Oi Arry. How are ya luv? I only wanted to say ‘ello to Arry. Oi” (Salut, Harry. Salut, Harry. Ce faci, iubire? Vreau doar sa-l salut pe Harry. Salut”).

Afla mai multe pe mediafax.ro.


0 comentariu

ion 17-09-2010 - 04:44

O constatare placuta.Termenele stabilite si anuntate de Primarul General se respecta. Poate iau si altii exemplu.Asa ca nu mai criticati,se vede ca se misca ceva in Bucuresti.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult