Acasa MagazinLife Amy Winehouse, renumerată cu un milion de lire sterline pentru un concert

Amy Winehouse, renumerată cu un milion de lire sterline pentru un concert

scris de L.M.
1 afisari

Cântăreaţa britanică Amy Winehouse a fost plătită cu un milion de lire sterline (1,18 milioane de euro) pentru a susţine un concert de două ore la Moscova, la invitaţia unui om de afaceri din Rusia, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, informează dailymail.co.uk, citat de Mediafax.

Acesta a fost primul concert din ultimii doi ani pe care cântăreaţa britanică în vârstă de 27 de ani a reuşit să îl ducă cu bine până la capăt. Performanţa ei de pe scenă a fost considerată „fantastică”, potrivit unor surse moscovite.

Printre invitaţii de onoare prezenţi la eveniment s-au numărat miliardarul rus Mihail Prohorov, dar şi Serghei Kapkovym, preşedintele Federaţiei ruse de fotbal.

Potrivit tabloidului britanic, Amy Winehouse a călătorit de la Londra la Moscova, săptămâna trecută, la bordul unui avion privat. Deşi a avut la dispoziţie o cameră într-un hotel de lux din centrul Moscovei, cântăreaţa s-a întors la Londra în aceeaşi zi.

Amy Winehouse a devenit una dintre cele mai populare cântăreţe în rândul oligarhilor ruşi după ce presa britanică a dezvăluit faptul că bunica artistei a fost o emigrantă rusoaică.

Cântăreaţa britanică nu a mai susţinut un concert integral din 2008, din cauza unei vieţi private turbulente, artista confruntându-se în ultimii doi ani cu dependenţa de alcool, dependenţa de droguri şi cu un divorţ.

Ultimul concert de amploare al cântăreţei britanice – care a fost un dezastru – datează din mai 2009, când artista, deşi a urcat pe scena festivalului de jazz din Insula St. Lucia din Caraibe, s-a oprit din cântat după doar câteva note, bolborosind cuvinte neinteligibile şi uitând versurile pieselor pe care trebuia să le interpreteze.

Concertul de la Moscova este primul dintr-o serie de show-uri din viitorul apropiat şi care se anunţă extrem de profitabile. În ianuarie, Amy Winehouse urmează să încaseze 300.000 de lire sterline (355.000 de euro) pentru o serie de şase concerte în Brazilia.

În prezent, cântăreaţa înregistrează următorul ei album, primul după celebrul „Back To Black” lansat în 2006. Titlul şi data lansării acestui material discografic nu au fost deocamdată anunţate.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult