Acasa MagazinLife Amy Winehouse vine în România. Cât costă biletele (Video)

Amy Winehouse vine în România. Cât costă biletele (Video)

scris de Roland Catalin Pena
1 afisari

Amy Winehouse va concerta pe 15 august pe Stadionul „Iolanda Balaş Soter” din Bucureşti.

Amy WinehouseAmy Winehouse se pregăteşte să plece într-un turneu de promovare a celui mai nou album al său, apărut la sfârşitul anului 2007, „Back To Black”. În toată această perioadă de pauză, artista a constituit unul dintre subiectele preferate ale tabloidelor din Marea Britanie pentru scandalurile provocate.

Din 26 aprilie, fanii au la dispoziţie patru zile pentru a cumpara bilete reduse, iar din 30 aprilie tichetele vor fi disponibile la preţ întreg. Preţul unui bilet este între 130 şi 600 de lei, informează Mediafax.

Wikipedia despre Amy Winehouse

Amy Jade Winehouse (n. 14 septembrie 1983) este o cântăreață și compozitoare engleză; stilul pe care îl abordează combină elemente de jazz, soul și rhythm and blues (RnB). S-a făcut remarcată pentru vocea sa puternică, contralto, care îi permite să atingă note muzicale foarte joase.

A debutat în 2003 cu albumul intitulat Frank, pentru care primește o nominalizare la Mercury Prize. Winehouse este o dublă câștigătoare a premiului „Ivor Novello” (2004, pentru single-ul Stronger than Me și mai 2007, pentru single-ul Rehab). Tot în 2007, Winehouse câștigă un premiu BRIT la categoria „Cea mai bună cântăreață britanică” și o nominalizare pentru „Cel mai bun album britanic”. În același an, albumul Back to Black a fost anunțat ca unul dintre cele douăsprezece nominalizate pentru Mercury Prize 2007. Winehouse a obținut și trei nominalizări la MTV Video Music Awards.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult