Acasa MagazinLife Andi Moisescu şi-a găsit noră la semifinala a 4-a de la „Românii au talent” (Video)

Andi Moisescu şi-a găsit noră la semifinala a 4-a de la „Românii au talent” (Video)

scris de Laurentiu Banches
11 afisari

Cele 23 de fete de la trupa de dans „Lil’Motion” s-au pus în mişcare şi-au cucerit inimile juraţilor şi telespectatorilor pentru a se calfica în finala „Românii au talent”.

Ioana de la Lil'Motion - viitoarea nora a lui Andi? (captura foto ProTV)

„Nu sunt bani în bancă”, dar aceştia ar putea ajunge totuşi la trupa de dans „Lil’Motion” după prestaţia de ieri din semifinala a 4-a de la „Românii au talent”, care le-a adus califcarea în finală după ce juraţii le-au ales pe cele 23 de fete antrenate de coregrafa Liliana Stan, în detrimentul câinelui Slow, dresat de Cristian Cordoş. Componentele trupei de dans nu s-au ales doar cu calificarea în finală, ci şi o îmbrăţişare de la cel mai dur jurat, Mihai Petre.

Andra a fost impresionată de legătura strânsă existentă între membre şi le-a comparat cu o mare familie a cărui părinte este coregraful, o familie plină de energie, care pentru artistă a fost precum „un energizant”. Pe de altă parte, Andi Moisescu a părut să fie venit la peţit, punând ochii pe Ioana pentru a îi deveni noră pe viitor, aceasta având vârstă de 6 ani, asemenea unuia dintre băieţii realizatorului emisiunii Apropo Tv.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult