Acasa MagazinLife Andra şi Cătălin Măruţă au un băieţel

Andra şi Cătălin Măruţă au un băieţel

scris de D.P.
2 afisari

Cântăreaţa Andra şi vedeta Pro tv Cătălin Măruţă au devenit, miercuri dimineaţă, părinţii unui băieţel care a primit numele David, informează postul de televiziune.

catalin maruta si andraMoştenitorul aMăruţelor a venit pe lume în jurul orei 10.30, la maternitatea Regina Maria, şi a primit nota 10 la naştere. David are o greutate de 3,760 kilograme şi o lungime de 54 de centimetri şi este deja vedeta familiei.

„Este una dintre cele mai fericite zile din viaţa mea”, recunoaşte Cătălin Măruţă, care aproape că nu îşi mai găseşte cuvintele de fericire.

„Nu am crezut niciodată că pot exista astfel de sentimente, că poţi simţi o bucurie atât de mare. Când mi-am văzut pentru prima oară copilul şi l-am luat în braţe, am simţit că mi se înmoaie picioarele. Este un sentiment de nedescris”, a adăugat emoţionat prezentatorul emisiunii „Happy Hour” de la Pro tv.

David este primul copil al familiei Măruţă, însă Andra şi Cătălin au declarat în repetate rânduri că îşi doresc mai mulţi copii. Cei doi s-au căsătorit în 2008, pe 23 august, la Târgu Jiu, chiar de ziua Andrei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult